Ca.lina094
Aktywna w BB
I gratuluje wszystkim dziewczynom pięknych kreseczek!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogromne wyrazy współczucia. Mam nadzieję że się jakoś trzymaszHej dziewczyny, przepraszam za nieobecność i braki ale zmarł mi ktoś bardzo bliski na covid, i nie miałam głowy żeby tu wejść, nie wiem czy się odkopię żeby uzupełnic tabelkę ale się postaram
Coś przebija ale poczekaj do terminu miesiączki i powtórz to będzie bardziej wiarygodne i widoczneWracam po 4 miesiącach... dziś coś mnie tknęło i zrobiłam test. 25 dzień cyklu, zawsze mam 28dniowe. Owulacja prawdopodobnie 13/14 dzień- czulam bóle, jajniki.
Czy tu coś widać czy sobie wmawiam?
Na żywo to wygląda trochę mocniej.
Zapodaj.net - Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjÄcia znajomym!
UdostÄpnij swoje zdjÄcia i pliki graficzne za darmo bez rejestracji.zapodaj.net
Dzięki czyli nie tylko mi się wydaje, że coś tam jest. Cos mini Zrobiłam ten test po południu tylko dlatego, że kupiłam testy za 3 złCoś przebija ale poczekaj do terminu miesiączki i powtórz to będzie bardziej wiarygodne i widoczne
Najlepiej powtórz właśnie w dniu miesiączki, będzie lepiej widocznaZapodaj.net - Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjÄcia znajomym!
UdostÄpnij swoje zdjÄcia i pliki graficzne za darmo bez rejestracji.zapodaj.net
Drugie zdjęcie ale też ledwo widoczne
Ta z lewej to z terazNajlepiej powtórz właśnie w dniu miesiączki, będzie lepiej widoczna
No juz lepiej widać, leć jutro na betę i gratulacje ❤Ta z lewej to z teraz
Narazie nie dziękuję! Mam nadzieję, że uda mi się tak wcześnie wstać, żeby przed pracą pójść na betęNo juz lepiej widać, leć jutro na betę i gratulacje ❤