reklama
Mama_malarka
Fanka BB :)
Ja dziś bobaska wyściskałam i w szoku jestem jak moi chłopcy reagują na Maluszki a swoją drogą u siebie też czuję różnice... Nigdy nie brałam "obcych" dzieci na ręce, a teraz aż się wyrywam. To chyba kwestia pragnienia i jakiejś matczynej wrażliwości.
Pozdrawiamy jeszcze świątecznie ....
Pozdrawiamy jeszcze świątecznie ....
Załączniki
bienius992
Fanka BB :)
Ja też będę w styczniu testować ale nie powiem dokładnie kiedy bo cykle mi się rozlegulowaly przez poronienie lub jak to mówią ciążę biochemiczną, niby powinnam odczekać z staraniami ale nie dam rady czekać i jestem gotowa do działania [emoji123][emoji12]
wiele dziewczyn po ciąży biochemicznej szybko zachodzi w ciążę, więc tego właśnie Ci życzęJa też będę w styczniu testować ale nie powiem dokładnie kiedy bo cykle mi się rozlegulowaly przez poronienie lub jak to mówią ciążę biochemiczną, niby powinnam odczekać z staraniami ale nie dam rady czekać i jestem gotowa do działania [emoji123][emoji12]
K
Krasnal77
Gość
Ja planuję testować 23.01
C
czar121
Gość
Dzien przed moimi urodzinami, oby Ci szczęście przyniosło. choć ja kazdej tu życzę takich samych 2 pieknych kresek, pięknej bety i nudnej ciąży.Ja planuję testować 23.01
E
Em82
Gość
Też mam urodziny w styczniu 11 [emoji6]Dzien przed moimi urodzinami, oby Ci szczęście przyniosło. [emoji4] choć ja kazdej tu życzę takich samych 2 pieknych kresek, pięknej bety i nudnej ciąży. [emoji6]
reklama