Ach, czyli reguł na to nie ma. Najważniejsze, że jest dzidzia, szczerze to nadal jestem w szoku, nie dociera to do mnie. Może dlatego, że w ogole nie mam żadnych wymiotów/nudności/migren, brzucha w ogóle, waga tak jak była tak jest 49kh. Po prostu rowerek i śmigam po lesie. Gorzej z ciśnieniem, bo jak mi spada na mega niskie, wówczas zasypiam na stojąco, ostatnio w pracy przy komp. zasnęłam. Na razie nie mówię, że jestem w ciązy, planuje pracować do końca lipca, wiem ze jak powiem, to dadzą mi tyle roboty (nawet na usg nie wyrwę się z pracy), żebym wszystko ogarnęła przed L4 a tako to kończę swoje projekty powoli, bez presji, ale skończę do końca lipca. Myślicie, że prywatnie to łatwiej dostać zwolnienie??? Najpierw to wykorzystam swój urlop, bo mam zaległ a wybieramy się na majorkę, mam nadzieje, że ciąża nie koliguje z podróżą samolotem ;-) W sumie zależy jak będę sie czuła, jak kiepsko, to zostanie uniejów lub bałtyk. Lekarz powiedział mi, że nawet wymioty mogą nastąpić w 3 m-cu lub 4, więc .... różnie bywa.
.... za to piersi, hmm.... wow, jak po operacji plastycznej, super-boskie ale za to włosy mi lecą garściami .... a czytałam, że powinny być piękne i w ogóle och ach a to dupa. Czy znacie ampułki loreala aminexil na wypadanie włosów, można je stosować w ciąży. Jakoś nie rzucił mi się opis, że zalecane też dla ciężarnych. Może macie jakieś inne preparaty na włosy. Po prostu maskara...
.... za to piersi, hmm.... wow, jak po operacji plastycznej, super-boskie ale za to włosy mi lecą garściami .... a czytałam, że powinny być piękne i w ogóle och ach a to dupa. Czy znacie ampułki loreala aminexil na wypadanie włosów, można je stosować w ciąży. Jakoś nie rzucił mi się opis, że zalecane też dla ciężarnych. Może macie jakieś inne preparaty na włosy. Po prostu maskara...