reklama
Ale mi się marzą wakacje... :-( Jutro się wybieramy na Wawel na procesję Bożego Ciała, ciekawe czy wstaniemy rano hehe bo niestety trzeba by dojechać tam przez pół miasta...
Indi weź się nie dołuj. Lekarze zdiagnozują, doprowadzą do porządku i będzie cud miód ;-)
O to w moje rejony jedziesz bo ja na starym miescie jestem ale my jutro z rana wybywamy z Krakowa do tesciow.
Co do kawy to ja pije jedna dziennie a czasami wogole jak mi smierdzi
agulqa_b
Fanka BB :)
A mna kawa nie chodzi odkad w ciazy jestem, wypilam tykko raz i niezbyt dobra byla ;-) ps drugi trymestr jest po 12 czy 13tc?
agulqa_b
Wlasnie na necie rozne opinie. Niektore ze od 13, inne od 14 a spotkalam sie tez ze od 16...
Dziewczyny ze "śmierdzącymi" lodówkami, a probowalyscie wsypać trochę sody do kieliszka od wódki i wstawić do lodówki? Mi to pomogło
Z kawą mam różnie. Raz wypije bez problemu, a za chwilę patrzeć na nią nie mogę.
A dziś na obiadek robie zupę z soczewicy.
Uwielbiam, a już dawno jej nie robiłam.
Jutro czeka mnie powrót do pracy... Na samą myśl mam odruch wymiotny
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Z kawą mam różnie. Raz wypije bez problemu, a za chwilę patrzeć na nią nie mogę.
A dziś na obiadek robie zupę z soczewicy.
Uwielbiam, a już dawno jej nie robiłam.
Jutro czeka mnie powrót do pracy... Na samą myśl mam odruch wymiotny
agulqa_b
Megami glownie z ciekawosci, ale gin kazal braz witaminynod 13tc i mysle czy jak sie zacznie czy skonczy. Ale skoro po 12tc konczy sie pierwszy trymestr to tak zaczne witaminki brac. No i dla mnie samej to wiele bo licze na to ze od drugiego trymestru bede sie lepiej czula ;-) ja juz po sniadanku, po tabletkach. Za chwile wskakuje do lazienki sie kapac. Ps wydaje mi sie ze duphaston serio tak dziwnie dziala. Obudzilam sie i zjadlam bylo ok. Pollknelam tabsy i jakby 10kg wiecej i obolaly zoladek. Hmm zapytam gina na kolejnej wizycie co sadzi, ale luteina nie wchodzi w gre, bralam jakis czas w szpitalu i niepodpasowala mi. Ponoc ma sie rozpuscic pod jezykiem dla lepszego dzialanoa, a ja myslalam ze zwymiotuje :-(
Agulqa moja koleżanka brała kiedyś duphaston nie będąc w ciąży i strasznie się po nim czuła.
Miała dosłownie wszystkie ciążowe objawy.
W sklepie nawet jak poczuła rybę albo jakieś mięso to uciekała żeby nie zwymiotowac
Miała dosłownie wszystkie ciążowe objawy.
W sklepie nawet jak poczuła rybę albo jakieś mięso to uciekała żeby nie zwymiotowac
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ech, a ja Wam zazdroszczę, że nie macie apetytu i Was odrzuca od żarcia :-( Ja jem wszystko i to w takich ilościach, że sama siebie przerażam :-(
Kawę piję codziennie rano, ale z jednej płaskiej łyżeczki, w ogromnym kubku, pół na pół z mlekiem...
A dziś z wrażenia obudziłam się o 6, ale poleżałam do 6.30
Teraz się ogarniam, bo na nic wczoraj czasu nie miałam no i już się cieszę na myśl o drodze, UWIELBIAM jeździć samochodem, nawet jako pasażer, bo mogę sobie podziwiać widoki
Także miłego weekendu Mamuśki, odpocznijcie
Kawę piję codziennie rano, ale z jednej płaskiej łyżeczki, w ogromnym kubku, pół na pół z mlekiem...
A dziś z wrażenia obudziłam się o 6, ale poleżałam do 6.30
Teraz się ogarniam, bo na nic wczoraj czasu nie miałam no i już się cieszę na myśl o drodze, UWIELBIAM jeździć samochodem, nawet jako pasażer, bo mogę sobie podziwiać widoki
Także miłego weekendu Mamuśki, odpocznijcie