Nisiao matko święta to ty pół apteki wykupiłaś! Ibufen też miałam bo Zosia miała gorączkę 38,2 ale zanim z apteki wróciłam to już jej przeszło, czyżby ząbki? A Berodual brał mój tato, 20 kropli i 3 ml soli. Mam nadzieję że z Twoją Kinią będzie w końcu wszystko dobrze i będziesz mogła się cieszyć macierzyństwem tak jak powinnaś!
My daliśmy 1 marchewę jak miała 3 m i 1 tydzień ze wzg na to że mało przybierała, na początek po 1 łyżeczce i każdego dnia sukcesywnie więcej, podawałam jej z Bobovita chyba jest taka seria pierwsza łyżeczka
Polecamy. A na kleik zareagowała źle, kupki nie było 3 dni a później takie bobki jak króliczek i dopiero na 4 dzień puścił koreczek i pooooooooszło i szło i szło
Ale poczekaj z tym jedzonkiem nowym tak jak pisze Marika, daj jej czas ochłonąć po tych nowościach lekarskich
Akuku nie żeby coś ale może w końcu coś dla dziewczynek! Daj chociaż oko pocieszyć
Marika jaka fachowa odp, widzę że z Ciebie już kompendium wiedzy o lekach dla maluchów
Jejku wiesz co Ty się wprowadź do mnie, ja niewiem jak Ty sobie dajesz radę sama z dwójką dzieci! Aż by się chciało Ciebie przytulić i zabrać wszystkie problemy chorobowe!
Fifka też tak zawsze sądziłam że muszą się gdzieś uczyć, i chyba nie miałabym nic przeciwko żeby byli przy porodzie, badaniach itp ale gdy mają ci "pokroić" kogoś bliskiego tylko po to żeby popatrzeć to trochę zmienia się tok myslenia
. Trzymamy kciuki za malluszka na wizytach i gratulacje dla przedszkolaka bo kciuki trzymać trzeba za Ciebie żebyś się pogodziła że już taki duży chłopak z niego :* Ale syna masz boskiego!
Malinka 100 tys to już fajna sumka, wszystko zależy od tego jak duży dom, ile pokoi, łazienek itp ? I różnie się cenią np u Nas za kuchnię trzeba dać ok 8-10 tys, do tego masz podłogi, ściany itp. Zależy też czy chcecie mieć super hiper modnie czy być na swoim i z czasem zrobić tak na idealnie
A teraz doczytałam że 130 m
Ja ci powiem tak, ja bym brała zrobiła to co przymusowe, czyli kuchnia, 1 łazienka, pokój dziecka i na co starczy, to już będzie wasze i nawet jeśli Ci przyjdzie spać na samym materacu to będziesz szczęśliwa
Przykre jest to gdy tak bliscy odchodzą tak wcześnie, Twój tato był jeszcze tak młody! Zosia niestety nie ma żadnego dziadka bo ojciec P. zmarł 2 lata temu na raka.
A moja Zocha już śpi! Byłyśmy dziś w ogródku zasadzone: seler szt 15, por szt 15, pomidory szt 5, sałaty szt 10, cukinia szt 2, lubczyk szt 2
A wschodzą już 3 rządki buraków, 1 marchewek, pietruszki, kopru, szczypiorku
Będą zupy dla małej .