reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Jeju, to Wy się na kolędę tak przygotowujecie, że specjalne obrusy i świeczki macie? Ja w ogóle pierwsze słyszę :szok: A z obiadem to też ciekawa opcja... Jakby ksiądz miał u nas w bloku u każdego obiad zjeść to by już z bloku nie wyszedł bo by się nie zmieścił w futrynę :D

reklama
Bandytka !! Suuper odpoczywaj i jak odpoczniesz to opisuj wsio nam !!! I fotke Kajtula bitte!!!!!! :)

Ja obrus zawsze mialam biały a świeczka to taka specjalna mialam z narusowanym Jezusem wiec ja wogole nie mam pojecia co pasuje a co nie :szok:

Bandytka super...
Ja zaraz meliske zrobię i dzieci do spania uszykuję....
Tak mnie spojenie boli że zaraz mnie rozewie... Masakra...
M się wykręcił i łóżeczek nie skręca, stwierdził że to jeszcze poród wywoła a mam do stycznia się wstrzymać.... :baffled:

Bandytka swietnie ze juz w domku :) odetchnij na spokojnie a my będziemy cierpliwie czekać :). !!! Tzn niecierpliwie :-D

Moja mysza juz śpi a my z R siedzimy każde na swoim sprzęcie :) on tylko pyta czy jest następne dziecko na bb :)

pustiszi to super ze zadowolona ze szpitala jesteś :)

kaczuszka no to siup :) zdrówka :) ja tez melise naparzyłam :)

u mnie tez obrus biały lub kremowy i świeczki w tych samych kolorach ale raz babcia sama przyjmowała księdza i wsadzila niebieskie takie kręcone i nic sie nie stało :)

Cześć babeczki!

Super że Bandytka już wyszła! Znaczy że i mamusia i maleństwo zdrowe i do domu zostali wyrzuceni na przywitanie nowego roku:-)

Milusia Ty to z tymi bliźniakami masz przeboje. Zośka też będzie musiała być silna babka - przebić taką dwójkę to jest coś:-D

Co do kolędy - to ja też mam obrus ecru (to była zachcianka kupiona w górach, taki haftowany) a świeczki to białe były w zestawie z krzyżykiem i kropidłem jak kiedyś kupowałam

Ja bardzo chcę doczekać 1 stycznie albo choć jutro do północy ale czuje jak to kiedyś pisała Fifka że ten poród to czai się za rogiem:-). Brzuch mi się mega obniżył, w kościach mnie łupie, brzuch się stawia od czasu do czasu. Jak to zrobić żeby doczekać Nowego Roku? Ma ktoś jakiś pomysł?

hehe dzięki dziewczynki,mam nowy biały obrus więc ten nakryje i zwykłe "peerelowskie" białe świeczki postawię(lepsze że kropidła nie mamy:-D:szok:-w tamtym roku pożyczyliśmy od rodziców a później szybko cichaczem odnieśliśmy bo od razu do nich idzie od nas...:-D)

reklama
Kolęda ja jestem ciekawa czy się załapie, czy znowu nie... ostatnio zawsze przyłazili jak miałam zjazd na studiach... A teraz ciekawe czy się przed porodem wyrobią???
A swieczki ja raz postawiłam taką zapachową zwykłą bo sie okazało że zwykłe gdzies znikneły...chyba ksiądz sie nie obraził?

Jak was czytam to tez chce już rodzić a potem mi się uświadamia że termin dopiero na koniec stycznia- jeszcze cały miesiąc:szok:

No to dziewczyny jeszcze jeden dzień i możecie się sypać szczególnie te które maja juz 39 na suwaczkach

Ja wczoraj stwierdziłam że mam już wszystkie objawy ciąży, spać mi się w nocy nie chce a wczoraj siedziałam o pierwszej wsuwałam pistacje i potem sie jeszcze pomelo dopchałam i dopiero poszłam do wyrka

Do góry