Kaja28
Fanka BB :)
Magda Powiem Ci, że u nas ostatnio nawet ładnie jest, ale wszyscy prychają, kichają i kaszlą. W nocy słyszę nawet sąsiada z góry, chyba spać nie może przez swoje przeziębienie. W dzieńczuję się dobrze, najgorzej jest w nocy. Ale mam nadzieję, że to szybko przejdzie i nie będzie się tak paskudzić jak ostatnio - prawie miesiąc. Bo nie wiem jak tu rodzić jak się choroba rozkręci
Marzenix U mnie zaraz będzie 3 tydzień jak mam skurcze, bywało że miałam je cały dzień co 2 do 9 minut. Jeśli nie są regularne, to najprawdopodobniej nie masz się czym martwić, ale gdyby nie przeszły do jutra to powinnaś zgłosić się do lekarza/szpitala. Sprawdzą czy szyjka Ci się nie skraca i czy nie masz rozwarcia.
Marzenix U mnie zaraz będzie 3 tydzień jak mam skurcze, bywało że miałam je cały dzień co 2 do 9 minut. Jeśli nie są regularne, to najprawdopodobniej nie masz się czym martwić, ale gdyby nie przeszły do jutra to powinnaś zgłosić się do lekarza/szpitala. Sprawdzą czy szyjka Ci się nie skraca i czy nie masz rozwarcia.