Blondi84
Mamusia Maciusia :)
i po wizycie
)
19 tydzień i 6 dzień z OM oraz USG wszystko idealnie co do dnia
lekarz powiedział, że aż za idealnie:-)Wymiary główki brzuszka i kości udowej zgadzaja się co do dnia z tygodniem ciązy płodu
)
... stopniuję napięcie :-) bo na dzień dzisiejszy mój lekarz się podpisuje pod CHŁOPCZYKIEM!!
A więc jednak....., ale potwierdzi na nastepnej wizycie
)
Ciszymy sie bardzo, chociaz myslami bliżej dziewczynce byłam
)
Przerobilismy księge imnion
)
Witaminki mam zapisane trzy do wyboru, gdzie jest odpowiednia ilość jodu i żelaza, bo mi lekarz powiedział, że te wiztaminy teraz nie zawieraja wystarczającej dawki witamin i jest za mało w jednej tabletce, a w dwóch za dużo itd... napisałabym Wam jaki mi zapisał na karteczce ale zostawiłam w samochodzie,a jutro z rana wykupię to Wam napisze
) folik mam odstawić jak dokończę opakowanie, bo podobno folik nie zaszkodzi a nadmiar się wysiusia
)) Duphaston mam jeszcze brać, ale zaczniemy się od nastepnej wizyty odzwyczajać jak to ujął lekarz! Chciaż Duphaston to troszku kosztuje, chętnie bym go odtawiła już... wszytsko dobrze jest to po co 2 opakowanie na 3 tygodnie pić, ale posłucham lekarza, w końcu on skończył medycyne nie ja
))
Dobranoc dziewczyny
Ps. jedna z Was pisała, że dziweczynkę będzie mieć (niepamiętam juz która z Was) Gratuluję!!! Pierwsza dziewczynka u Nas na forum
) chyba, że cos przeoczyłam !!!
19 tydzień i 6 dzień z OM oraz USG wszystko idealnie co do dnia
... stopniuję napięcie :-) bo na dzień dzisiejszy mój lekarz się podpisuje pod CHŁOPCZYKIEM!!
A więc jednak....., ale potwierdzi na nastepnej wizycie
Ciszymy sie bardzo, chociaz myslami bliżej dziewczynce byłam
Przerobilismy księge imnion
Witaminki mam zapisane trzy do wyboru, gdzie jest odpowiednia ilość jodu i żelaza, bo mi lekarz powiedział, że te wiztaminy teraz nie zawieraja wystarczającej dawki witamin i jest za mało w jednej tabletce, a w dwóch za dużo itd... napisałabym Wam jaki mi zapisał na karteczce ale zostawiłam w samochodzie,a jutro z rana wykupię to Wam napisze
Dobranoc dziewczyny
Ps. jedna z Was pisała, że dziweczynkę będzie mieć (niepamiętam juz która z Was) Gratuluję!!! Pierwsza dziewczynka u Nas na forum
Ostatnia edycja: