reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

i po wizycie:))
19 tydzień i 6 dzień z OM oraz USG wszystko idealnie co do dnia:) lekarz powiedział, że aż za idealnie:-)Wymiary główki brzuszka i kości udowej zgadzaja się co do dnia z tygodniem ciązy płodu:))
... stopniuję napięcie :-) bo na dzień dzisiejszy mój lekarz się podpisuje pod CHŁOPCZYKIEM!!

A więc jednak....., ale potwierdzi na nastepnej wizycie:))
Ciszymy sie bardzo, chociaz myslami bliżej dziewczynce byłam :))
Przerobilismy księge imnion:))

Witaminki mam zapisane trzy do wyboru, gdzie jest odpowiednia ilość jodu i żelaza, bo mi lekarz powiedział, że te wiztaminy teraz nie zawieraja wystarczającej dawki witamin i jest za mało w jednej tabletce, a w dwóch za dużo itd... napisałabym Wam jaki mi zapisał na karteczce ale zostawiłam w samochodzie,a jutro z rana wykupię to Wam napisze :)) folik mam odstawić jak dokończę opakowanie, bo podobno folik nie zaszkodzi a nadmiar się wysiusia:))) Duphaston mam jeszcze brać, ale zaczniemy się od nastepnej wizyty odzwyczajać jak to ujął lekarz! Chciaż Duphaston to troszku kosztuje, chętnie bym go odtawiła już... wszytsko dobrze jest to po co 2 opakowanie na 3 tygodnie pić, ale posłucham lekarza, w końcu on skończył medycyne nie ja:)))
Dobranoc dziewczyny
Ps. jedna z Was pisała, że dziweczynkę będzie mieć (niepamiętam juz która z Was) Gratuluję!!! Pierwsza dziewczynka u Nas na forum:)) chyba, że cos przeoczyłam !!!

Ostatnia edycja:
reklama
i po wizycie:))
19 tydzień i 6 dzień z OM oraz USG wszystko idealnie co do dnia:) lekarz powiedział, że aż za idealnie:-)Wymiary główki brzuszka i kości udowej zgadzaja się co do dnia z tygodniem ciązy płodu:))
... stopniuję napięcie :-) bo na dzień dzisiejszy mój lekarz się podpisuje pod CHŁOPCZYKIEM!!

A więc jednak....., ale potwierdzi na nastepnej wizycie:))
Ciszymy sie bardzo, chociaz myslami bliżej dziewczynce byłam :))
Przerobilismy księge imnion:))

Witaminki mam zapisane trzy do wyboru, gdzie jest odpowiednia ilość jodu i żelaza, bo mi lekarz powiedział, że te wiztaminy teraz nie zawieraja wystarczającej dawki witamin i jest za mało w jednej tabletce, a w dwóch za dużo itd... napisałabym Wam jaki mi zapisał na karteczce ale zostawiłam w samochodzie,a jutro z rana wykupię to Wam napisze :)) folik mam odstawić jak dokończę opakowanie, bo podobno folik nie zaszkodzi a nadmiar się wysiusia:))) Duphaston mam jeszcze brać, ale zaczniemy się od nastepnej wizyty odzwyczajać jak to ujął lekarz! Chciaż Duphaston to troszku kosztuje, chętnie bym go odtawiła już... wszytsko dobrze jest to po co 2 opakowanie na 3 tygodnie pić, ale posłucham lekarza, w końcu on skończył medycyne nie ja:)))
Dobranoc dziewczyny
Ps. jedna z Was pisała, że dziweczynkę będzie mieć (niepamiętam juz która z Was) Gratuluję!!! Pierwsza dziewczynka u Nas na forum:)) chyba, że cos przeoczyłam !!!

To gratulacje :-)

Cieszymy się , a wysyp chłopaków niezły :-D

Ja się już kładę, bo zmęczona jestem. Dobranoc

dobry :) no i przede wszystkim blondi84 gratuluje synusia :*

no kurde ladny wysyp chlopcow sie szykuje no chyba juz z 4 jest no i jedna dziewczynka.

dzień dobry:) no wysyp chłopaków porządny;) ja też się już powoli przyzwyczajam do myśli o synusiu chociaż byłam przekonana, że będzie dziewczynka:) Madzia w takim razie dzisiaj czekamy na wieści od Ciebie:)

Cześć Dziewczyny, jeden dzień mnie nie było a tutaj tyle do nadrobienia....wczoraj byla moja mama więc miałyśmy shopping. 5 godzin chodzenia po galerii masakra. Nogi to mi już odpadały. Ale kupiłam sobie spódnicę ciążową w Tchibo, przeceniona na 39 zł. Są też bluzki,polecam zobaczyć. Ja nie tchibo to real tam też są stoiska.
Dzis szykuje się mega upał, więc planuję siedzieć w domu.

reklama
hej dziewczynki, wstalam o 8, zjadlam sniadanko, włączyłam pranie i zaraz ograniam duzy pokoj tzn aneks k. bo wpada dzis do mnie moja mama. pogoda sredniawa ale dla mnie moze byc. jest zachmurzone niebo ale w miare swieze powietrze, mam nadzieje ze popada, ale najpierw niech zdążę wyjsc z psem;) wczoraj odkurzalam i wyczesalam troszke psa bo normalnie mieszkanie w bialuych klakach(dlatego zastanawiam sie nad lekkim baldachimem z ikei do lozeczka).. no to tyle ide sprzatac

Do góry