reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Dziewczyny ja szukam zaproszeń na chrzciny bo chrzcić będziemy w Święta wiec najwyższy czas sie tym zająć:) może coś polecacie? Chciałabym ze zdjeciem Maciusia:) Sala już jest wiec gicior:) ale 83zł od osoby bez ciast, torta i alkoholu:( dajcie namiary jakie zaproszenia mialyście (te dziewczyny co są już po) lub jakie planujecie mieć?
Co myslicie o tych:
http://allegro.pl/no1-zaproszenia-na-chrzest-roczek-urodziny-i1470856341.html

Ostatnia edycja:
reklama
Blondi - też oglądałam te zaproszenia i bardzo mi się podobają :)

niepotrzebnie czytałam tego bloga ;(
nie wiem czy uda mi się zasnąć...

ja tez bede miala problem z zasnieciem - to okropne!
...pamietam jak na patologi podali mi jako srodek przeciwbolowy DOLARGAN (mozecie sobie w necie sprawdzic co t za dziadostwo), i przestalam czuc ruchy dziecka - musialam sie prosic o zbadanie tentna dziecka, panie do mnie ze mi sie nie nalezy bo... dluga historia. nie wazne.
blizna zawsze bedzie przypominala jej o synku :)

dobranoc

witam my od 6 nie spimy. normalnie czasu brak. od wczoraj siedze sama z dziecmi i kapiel wczoraj to byla maskara ale dalam rade. dzisiaj idziemy na urodziny mojego chrzesnika wiec znow czasu nie bedzie, zeby was nadrobic eh.

Ja się Witam :) Dzisiaj Tomek obudził sie w nocy o 24:30, potem o 4:30 i o 7 :) Więc GIT :)

Ja też popłakałam. Jakie to niesprawiedliwe :(

Blondi mi robiła kolezanka, któa się zajmuje zaproszeniami. Jak chcesz to na e-mail mogę ci wysłać abyś sobie zobaczyła :)

Ja uciekam robić śniadanie dla Wiki aby miała gotowe jak wstanie :)

Cześć Wszystkim, u nas noc w miarę, teraz Ala znowu odpływa. Idę zrobić sobie kawkę. A zaproszenia też mi się podobają te co Ribi takie subtelne.
Ribi co do psa to mój mąż nie bardzo chce bo nie chce mu się nim zajmować, chociaż pewnie jakby już był to wydaje mi się że z chęcią by się nim zajął. Może kiedyś jak Ania podrośnie. Narazie mamy rybkę hehe, zimne stworzenie, nawet pogadać nie można:-)

Witam Was z rana
Życze udanego dzionka

a ja idę się pozbierać do kupy
obym dzisiaj była spokojniejsza niż wczoraj

w tematy chrzcin się nie wtrącam , mnie one nie dotyczą a nie chcę Wam w tym przeszkadzać ;-)

reklama
Dziewczynki, co gotujecie dziś na obiad?

A ja nawet nie będę miała co na chrzciny założyć na dupsko. Ale kupować coś a potem będzie to na mnie wisieć???? Bez sensu.

Do góry