reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

stosunek przerywany

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Szczerze? Ja też nie. Wiesz, że jest cis takiego jak preejakulat, ale w celu"zabezpieczenia" przed ciążą współżycie tylko "chwileczkę". A potem jeszcze pytasz na forum czy jesteś w ciąży. A co my? Wróżki? Uprawiasz seks bez antykoncepcji to teraz czekaj. Albo przyjdzie miesiączka, albo nie. Test będzie wiarygodny 14 dni od zbliżenia.

reklama
Koleżanka tak pisze, bo dokładnie wie, ze nie jest to objaw ciąży. Dlatego podpowiada Ci co może to oznaczać😁
54012B24-42AB-4509-9A1E-2E4FD34AC1E1.jpeg

reklama
W takim razie po cichu gratuluję. Zbieraj już na wyprawkę dla bąbelka 🙈
:) kobiety kobietom
bo nas po prostu przeraża poziom elementarnej wiedzy o swoim organizmie wśród kobiet. I ja rozumiem, że ktoś może nie znać nazw hormonów, poszczególnych faz rozwoju zarodka, ale jak ktoś pyta o coś takiego i jeszcze oczekuje, że wywróży mu się czy jest w ciąży, czy nie, to sorry, ale ja jestem załamana.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry