frez.ja1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to skoro wiesz, to po co się pytasz czy możesz być w ciąży? Napisałaś to takim oczywistym tonem, że aż ciężko mi było nie zapytać.Preejakulat nie wiem czy to pani cos mówi, ale również ma w sobie żywe plemniki
jak wpisałam kłucie piersi to wyskoczyło mi ze występuje przed miesiączka jak i na wczesnym etapie ciąży.Pierwszy objaw
Bo to zapewne ten sam troll co zwykleNo to skoro wiesz, to po co się pytasz czy możesz być w ciąży? Napisałaś to takim oczywistym tonem, że aż ciężko mi było nie zapytać.
nie rozumiem?Bo to zapewne ten sam troll co zwykle
W takim razie po cichu gratuluję. Zbieraj już na wyprawkę dla bąbelkajak wpisałam kłucie piersi to wyskoczyło mi ze występuje przed miesiączka jak i na wczesnym etapie ciąży.
Ej ale nasz troll pojawiał się co niedzielaBo to zapewne ten sam troll co zwykle
czekam na ciążę przez seks online.Bo to zapewne ten sam troll co zwykle
4 dni po stosunku myślisz, ze masz pierwsze objawy ciąży?! Serio?jak wpisałam kłucie piersi to wyskoczyło mi ze występuje przed miesiączka jak i na wczesnym etapie ciąży.