MyszkaMiki30
Fanka BB :)
A dni płodne i owulacja?a preejakulat? [emoji51]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dni płodne i owulacja?a preejakulat? [emoji51]
da sieJa wszystko rozumiem, ale jak chcesz być w ciąży bez wytrysku???
Mnie zastanawia jak to jest współżyć "tylko chwilę" co wsadził i wyciągnął?@frez.ja1987 widzisz, ktoś wpadł na pomysł braku biegunki jako objawu ciąży
Nikt tu nie ma kuli i Ci nie wywróży czy jesteś w ciąży czy nie. Owulacja zawsze może się przesunąć, a brak wytrysku też gwarancji uniknięcia ciąży nie daje. Zmniejsza ja mocno, ale plemniki znajdują się również w preejakulacie. Więc minimalne szansę na ciążę sąCześć. Pisze aby się was poradzić, może trochę uspokoić. Ze swoim partnerem współżyliśmy 14.08. Niestety bez żadnego zabezpieczenia.. Oczywiście było bez wytrysku i naprawdę tylko chwile. Okres powinnam dostać wczoraj, niby tylko jeden dzień się spóźnia ale jakoś mi dziwnie. Strasznie bolą, kłują mnie piersi, mam biały śluz. Okres zawsze dostawałam w terminie i moimi objawami były bóle brzucha i biegunka. Testu nie zrobię bo zdecydowanie za wcześnie. Myślicie że mogę być w ciąży? Bobaska bardzo chce, ale za kilka lat. To nie jest kompletnie czas na taką odpowiedzialność. Tak wiem, że mogliśmy myśleć przed stosunkiem o takim czymś, ale czasu nie cofniemy. Co o tym sądzicie? I oczywiście nie były to dni płodne.
tak jakby wbijać takie igiełki, nie umiem opisać dokładnie o co mi z tym chodzi, takie no kłucie..Mnie zastanawia jak to jest współżyć "tylko chwilę" co wsadził i wyciągnął?
Nikt tu nie ma kuli i Ci nie wywróży czy jesteś w ciąży czy nie. Owulacja zawsze może się przesunąć, a brak wytrysku też gwarancji uniknięcia ciąży nie daje. Zmniejsza ja mocno, ale plemniki znajdują się również w preejakulacie. Więc minimalne szansę na ciążę są
Ps. Co to znaczy "kłucie piers”
po prostu kochaliśmy się tylko chwileczkę bo wiedzieliśmy ze nie mamy zabezpieczeniaMnie zastanawia jak to jest współżyć "tylko chwilę" co wsadził i wyciągnął?
Nikt tu nie ma kuli i Ci nie wywróży czy jesteś w ciąży czy nie. Owulacja zawsze może się przesunąć, a brak wytrysku też gwarancji uniknięcia ciąży nie daje. Zmniejsza ja mocno, ale plemniki znajdują się również w preejakulacie. Więc minimalne szansę na ciążę są
Ps. Co to znaczy "kłucie piersi"?
Może jakaś grzybica sutków?tak jakby wbijać takie igiełki, nie umiem opisać dokładnie o co mi z tym chodzi, takie no kłucie..
Może jakaś grzybica sutków?
Przy seksie bez zabezpieczenia? Zawsze.Czyli powinnam się obawiać o ciąże?
Jak żyje nie słyszałam, żeby objawem ciąży było "wbijanie igiełek w piersi". Co innego grzybica. Może dawać takie objawy.