Tydzien temu miała stosunek przerwany z prezerwatywa w dzień płodny a tydzien wcześniej miałam stosunek nie przerwany z prezerwatywa ale dwa dni po tym wzięłam tabletke po I 5 dni po tej tablece dostałam krwawienia i ustąpiło po 2 dniach i po dniu znowu dostałam małego krwawienia ale to na chodzio na datę stosunku tego przerwanego ale wtedy przy tym przerwanym nie miałam wytrysku i chlopak go nie miał więc o co chodzi
reklama
Kylyyy1408
Fanka BB :)
To jest tak chaotycznie i nie poprawnie napisane, ze NIE WIEM O CO CHODZI. Zakładam, ze zastanawiasz się czy jesteś w ciąży, wiec nie nie jesteś.Tydzien temu miała stosunek przerwany z prezerwatywa w dzień płodny a tydzien wcześniej miałam stosunek nie przerwany z prezerwatywa ale dwa dni po tym wzięłam tabletke po I 5 dni po tej tablece dostałam krwawienia i ustąpiło po 2 dniach i po dniu znowu dostałam małego krwawienia ale to na chodzio na datę stosunku tego przerwanego ale wtedy przy tym przerwanym nie miałam wytrysku i chlopak go nie miał więc o co chodzi
Kinnia95
" nie miałam wytrysku i chłopak go nie miał " chyba nie bardzo rozumiem. pytasz czy możesz byc w ciąży bo ani Ty ani chłopak nie mieliście wytrysku?Tydzien temu miała stosunek przerwany z prezerwatywa w dzień płodny a tydzien wcześniej miałam stosunek nie przerwany z prezerwatywa ale dwa dni po tym wzięłam tabletke po I 5 dni po tej tablece dostałam krwawienia i ustąpiło po 2 dniach i po dniu znowu dostałam małego krwawienia ale to na chodzio na datę stosunku tego przerwanego ale wtedy przy tym przerwanym nie miałam wytrysku i chlopak go nie miał więc o co chodzi
jasani
Pomijając już kwestie stosunku przerywanego i prezerwatywy. Po jakiego grzyba brałaś jeszcze tabletke "po"? Teraz hormony masz rozregulowane i krwawienia mogą się zdarzyć. Nawet te nieplanowe.
@Kinnia95 jest coś takiego jak wytrysk kobiecy. Ale to akurat nie ma kompletnie żadnego znaczenia przy zapładniania.
@Kinnia95 jest coś takiego jak wytrysk kobiecy. Ale to akurat nie ma kompletnie żadnego znaczenia przy zapładniania.
Kinnia95
Wiem, że jest coś takiego. Ale Autorka tak to napisała, że ciężko cokolwiek zrozumieć.Pomijając już kwestie stosunku przerywanego i prezerwatywy. Po jakiego grzyba brałaś jeszcze tabletke "po"? Teraz hormony masz rozregulowane i krwawienia mogą się zdarzyć. Nawet te nieplanowe.
reklama
jasani
No to już inna para kaloszy. Ja musialam to przeczytać 3 razy.Wiem, że jest coś takiego. Ale Autorka tak to napisała, że ciężko cokolwiek zrozumieć.