Milenka887
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny dziękuję Wam za odpmalutka ma elastyczne stopki ale bardzo często układa sobie je łącząc je że sobą byliśmy już u 3 lekarzy twierdzą że wystarczy masowac nie mieszkam w Polsce i boje się że tu mają inne podejście do tegoAmelia 2019 hej możesz wstawić zdjęcie stópek? Czy da się bez problemu manipulować stópkami w każdą stronę bez żadnego wysiłku i oporu?czy dziecko jak prostuje całe nóżki to stopy też się ptostuja? Gdzie się leczycie? Ja też proponuję konsultacje u innego lekarza bo jeżeli są to stopy konsko szpotawe to niestety ale samymi ćwiczeniami nic się nie zdziala[emoji17]ile dziecko ma Mc?
hej dziewczyny dziękuję Wam za odpmalutka ma elastyczne stopki ale bardzo często układa sobie je łącząc je że sobą byliśmy już u 3 lekarzy twierdzą że wystarczy masowac nie mieszkam w Polsce i boje się że tu mają inne podejście do tego
Amelia 2019 a mogłabyś wstawić zdjęcie stópek jak córcia swobodnie lezy
Sent from my PAR-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
dziękuję Ci kochana za odp zaraz poczytam w InternecieKurcze wygląda jakby przywiedzenie ale niestety ja nie miałam styczności z tym. Poszukaj może w Google jak wygląda przywiedzenie albo może znajdzie się tu jakaś mama co dziecko ma przywiedzenie
Sent from my PAR-LX1 using Forum BabyBoom mobile app