reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stopa końsko-szpotawa

Juscza3700 ja też dowiedziałam się w dwudziestym tygodniu o wadzie. Aminopunkcji nie robiłam, za to w 12 tygodniu zanim dowiedziałam się o stopkach robiłam test nifty który wykluczył trisomie. Więc miałam w tym temacie pewność że reszta jest w porządku. Jedyne czego nie dałoby się wykluczyć to porazenie mózgowe i tego się bałam. Ale wszystko jest w porządku.

reklama
Meldujemy się po wizycie [emoji4]wszystko jest super nóżki idealne szyna dalej na noc i pozwalać biegać synkowi na bosaka[emoji23]kontrola za 6mcjestem mega szczęśliwa pozdrawiamy wszystkich[emoji9]

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

To teraz czekamy na równie dobre wieści od Mysi ☺. Moja panna już nauczyła się z szyna fikać też z brzuszka na plecy ufff. Dużo mniej histerii jest dzięki temu.

Ja mam podłogę drewnianą i wyobrażam sobie jakie wióry by z niej po tym chodzeniu w bucikach zostały :). Ale wiem że dzieci sprytne potrafią być.

reklama
Hej :* u nas po wizycie wspaniale ;) nozka ma bardzo dobry zakres ruchu i synek pięknie stawia nozke podczas chodzenia. Pierwsze kroczki postawił prawie mc temu potem przestal, ale tak od 2 dni idzie mu calkiem niezle. Jeszcze troszke rownowage traci, ale rzadko sie to zdarza :* nastepna wizyte mamy za 6 miesięcy w październiku ;) jestem bardzo szczęśliwa że wszystko ok. Mamy zakładać buciki zwykłe do chodzenia na odwrót i z szyny już całkowicie rezygnujemy ;) pozdrawiamy wszystkich i przesyłamy buziaczki :*

Do góry