reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stopa końsko-szpotawa

Juscza3700 ja też dowiedziałam się w dwudziestym tygodniu o wadzie. Aminopunkcji nie robiłam, za to w 12 tygodniu zanim dowiedziałam się o stopkach robiłam test nifty który wykluczył trisomie. Więc miałam w tym temacie pewność że reszta jest w porządku. Jedyne czego nie dałoby się wykluczyć to porazenie mózgowe i tego się bałam. Ale wszystko jest w porządku.

reklama
Meldujemy się po wizycie [emoji4]wszystko jest super nóżki idealne szyna dalej na noc i pozwalać biegać synkowi na bosaka[emoji23]kontrola za 6mcjestem mega szczęśliwa pozdrawiamy wszystkich[emoji9]

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

To teraz czekamy na równie dobre wieści od Mysi ☺. Moja panna już nauczyła się z szyna fikać też z brzuszka na plecy ufff. Dużo mniej histerii jest dzięki temu.

Ja mam podłogę drewnianą i wyobrażam sobie jakie wióry by z niej po tym chodzeniu w bucikach zostały :). Ale wiem że dzieci sprytne potrafią być.

reklama
Hej :* u nas po wizycie wspaniale ;) nozka ma bardzo dobry zakres ruchu i synek pięknie stawia nozke podczas chodzenia. Pierwsze kroczki postawił prawie mc temu potem przestal, ale tak od 2 dni idzie mu calkiem niezle. Jeszcze troszke rownowage traci, ale rzadko sie to zdarza :* nastepna wizyte mamy za 6 miesięcy w październiku ;) jestem bardzo szczęśliwa że wszystko ok. Mamy zakładać buciki zwykłe do chodzenia na odwrót i z szyny już całkowicie rezygnujemy ;) pozdrawiamy wszystkich i przesyłamy buziaczki :*

Do góry