reklama
Justpositivevibe
Fanka BB :)
Też tak mam a jestem prawie w 15 tygodniu. Na początku się przestraszyłam, a potem z pomocą detektora właśnie w tym miejscu usłyszałam wyraźne bicie serduszka
olaola 0609
A który tydzień ? Mi w 38 tygodniu tak się stawia brzuch przy skurczach , jak córka się wypycha to nie odczuwam dyskomfortu a przy skurczach tak
25 tydzieńA który tydzień ? Mi w 38 tygodniu tak się stawia brzuch przy skurczach , jak córka się wypycha to nie odczuwam dyskomfortu a przy skurczach tak
olaola 0609
Może umów się do lekarza żeby sprawdzić to będziesz spokojna
meksykanka11
Jak jest cała twarda macica to skurcz a jak tylko w jednym miejscu jest taka twarda gula to dziecko ja mam skurcze od 12 tc i raczej czuje przy nich lekki dyskomfort.
matkaniewariatka
jeśli brzuch jest napięty, twardy i jest dyskomfort to prawdopodobnie stawianie się macicy. jeśli cały jest rozluźniony i tylko punktowo z jednej strony jest kuleczka to bobas
miałam przez ponad polowe ciąży bardzo mocne i częste stawianie się macicy, jakby co to pisz. bierzesz magnez? zawsze warto skonsultować wątpliwości z lekarzem
miałam przez ponad polowe ciąży bardzo mocne i częste stawianie się macicy, jakby co to pisz. bierzesz magnez? zawsze warto skonsultować wątpliwości z lekarzem
Może nie tyle co czuje dyskomfort, tylko takie lekkie naciąganie się skory, nie wiem jak to opisać tylko z jednej strony. Dodam tez ze jestem bardzo szczupła osoba, nigdy nie miałam „brzucha”jeśli brzuch jest napięty, twardy i jest dyskomfort to prawdopodobnie stawianie się macicy. jeśli cały jest rozluźniony i tylko punktowo z jednej strony jest kuleczka to bobas
reklama
Niezależnie od tego, czy jest to wypychanie się dziecka, czy stawianie macicy, to na tym etapie jest to normalne i będzie pojawiało się coraz częściej.Może nie tyle co czuje dyskomfort, tylko takie lekkie naciąganie się skory, nie wiem jak to opisać tylko z jednej strony. Dodam tez ze jestem bardzo szczupła osoba, nigdy nie miałam „brzucha”
Jeżeli nie ma innych dolegliwości bólowych lub krwawienia, to spokojnie
możesz brać magnez.