Kochana tylko ja potem idę do lekarza robie zdjęcia też prowadzę kalendarzyk i on mi mówi tak to od razu lepiej się patrzy wszystko ma czarno na białym widzi że owu jest bo porównuje z wykresem i również widzi czy mi trzeba luteine możecie się śmiać ale ja się mogę wstecz cofnąć to był armagedon zaczęliśmy wdrażać różne suplementy i doktor widzi po moich zapiskach wykresach ze jest 100% lepiej . Poprostu prowadzę notatki od wakacji zeszłego roku i u mnie strzalem w 10ke była witamina D3 i coQ10 taka poprawa ze szok . I jak słyszę jak ktoś mi mówi ze nie wierzy w dobre odżywianie i w dobre jakościowo witaminy to mi się śmiać chce . Bo odzywiam się też inaczej lepsze jedzenie typu Bio organic EcoChyba zrobię taki zeszyt. Tylko jak mój mąż to zobaczy to będzie się nabijam że jakieś osikane testy wklejam [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Hej dziewczyny
Mam pytanie do Was,staramy sie o dziecko z mezem ale cos nie wychodzi nam poniewaz mam problemy z tarczyca . Czy test wykonany 12 dni po zbliżeniu,16 dni po zblizeniu i 19 dni po zbliżeniu dal wynik negatywny ,czyli to juz moge uznac za wiarygodne ?
Pozdrawiam
Mam pytanie do Was,staramy sie o dziecko z mezem ale cos nie wychodzi nam poniewaz mam problemy z tarczyca . Czy test wykonany 12 dni po zbliżeniu,16 dni po zblizeniu i 19 dni po zbliżeniu dal wynik negatywny ,czyli to juz moge uznac za wiarygodne ?
Pozdrawiam
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Pozdrawiam
Wszystko kwestia czy te zbliżenia trafiły na owulacje, ale skoro trzy testy negatywne to hmmm
Ja mam cykle 35 dniowe i ostatnio to bylo 3 dni po miesiączce ,maz plywa na statkach jest marynarzem ,wrocil tylko na kilka dni,a ja bylam po miesiączce akurat. ...Wszystko kwestia czy te zbliżenia trafiły na owulacje, ale skoro trzy testy negatywne to hmmm
Verona26
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Kuzwa no właśnie mój nic nie ma i nie mam do że to się odnieść [emoji23][emoji23]
A jak oni kolekcjonują gazetki z babami to jest dobrze? Nie bój się nie jeden ma coś za uszami
Verona26
Na lekarzowi napewno jest łatwiej jak się taki zeszyt prowadzi [emoji4] Ja dopiero zaczynam Ale chciałbym to dla siebie by lepiej poznać swój organizm [emoji4]
Kochana tylko ja potem idę do lekarza robie zdjęcia też prowadzę kalendarzyk i on mi mówi tak to od razu lepiej się patrzy wszystko ma czarno na białym widzi że owu jest bo porównuje z wykresem i również widzi czy mi trzeba luteine możecie się śmiać ale ja się mogę wstecz cofnąć to był armagedon zaczęliśmy wdrażać różne suplementy i doktor widzi po moich zapiskach wykresach ze jest 100% lepiej . Poprostu prowadzę notatki od wakacji zeszłego roku i u mnie strzalem w 10ke była witamina D3 i coQ10 taka poprawa ze szok . I jak słyszę jak ktoś mi mówi ze nie wierzy w dobre odżywianie i w dobre jakościowo witaminy to mi się śmiać chce . Bo odzywiam się też inaczej lepsze jedzenie typu Bio organic Eco
Rob test codziennie owu ale większości kobiet test owu pozytywnie wychodzi wieczorem dlatego na niektórych pisze żeby robić wieczorem . Wiec rób codziennie jeśli zobaczysz że kreska będzie znacznie ciemniejsza powtórz wieczorem ta pierwsza musi być mocniejsza od tej kontrolnej jesli ci wyjdą dwie takiego samego zabarwienia to za 4h juz będzie ta 1sza ciemniejsza i po pozytywnym teście owu za 24-36h masz owu . Jeśli jesteś zielona to kup sobie clearblue z Buzka i pokaże ci albo puste brak lub migająca Buzka czyli nadchodzi peak a jak stała to wysoki peak czyli LH po tym 24h masz owuNa lekarzowi napewno jest łatwiej jak się taki zeszyt prowadzi [emoji4] Ja dopiero zaczynam Ale chciałbym to dla siebie by lepiej poznać swój organizm [emoji4]
Verona26
Ok. Zrobię tak jak mówisz [emoji4] Zobaczymy na dniach czy coś będzie [emoji4]
Rob test codziennie owu ale większości kobiet test owu pozytywnie wychodzi wieczorem dlatego na niektórych pisze żeby robić wieczorem . Wiec rób codziennie jeśli zobaczysz że kreska będzie znacznie ciemniejsza powtórz wieczorem ta pierwsza musi być mocniejsza od tej kontrolnej jesli ci wyjdą dwie takiego samego zabarwienia to za 4h juz będzie ta 1sza ciemniejsza i po pozytywnym teście owu za 24-36h masz owu . Jeśli jesteś zielona to kup sobie clearblue z Buzka i pokaże ci albo puste brak lub migająca Buzka czyli nadchodzi peak a jak stała to wysoki peak czyli LH po tym 24h masz owu
reklama
Magd.a
Moja kuzynka dziś urodziła bliźniaczki. Z jednej strony bardzo się cieszę ale z drugiej dlaczego to nie jestem ja
..
Wiem, ze to banalne ale na kazda z Nas przyjdzie pora. Tule mocno!