reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Ej mam jakieś dziwne zapachy. Tej siedzę na kanapie i czuje zapach ziemi... Boże czy ja już czuje kwiatki od spodu! [emoji33][emoji23]

Teraz masz zmysł powonienia wyostrzony, takze któregoś kwiatka nie podlałaś i ma sucho 😜

Dobra miło bylo, ale niestety ktoś musi pracować, żebyście lenie mogli w nocy spać!! :D Także zbieram się do pracy i oby za dużo nie było tych ludzi po ślizgawce. Po tym ogromie śniegu rano to zaraz mi sie do pracy rzucą. 🙄 🙄 A ja w bojowym nastroju.

reklama
Ja pierdziu... Nie wiem co mam z tym zapachem ziemi... masakra sama z siebie się śmieje [emoji23][emoji23][emoji23] Milej pracy i nie przmeeczaj się za bardzo [emoji23]
Teraz masz zmysł powonienia wyostrzony, takze któregoś kwiatka nie podlałaś i ma sucho [emoji12]

Dobra miło bylo, ale niestety ktoś musi pracować, żebyście lenie mogli w nocy spać!! :D Także zbieram się do pracy i oby za dużo nie było tych ludzi po ślizgawce. Po tym ogromie śniegu rano to zaraz mi sie do pracy rzucą. [emoji849] [emoji849] A ja w bojowym nastroju.

Teraz masz zmysł powonienia wyostrzony, takze któregoś kwiatka nie podlałaś i ma sucho [emoji12]

Dobra miło bylo, ale niestety ktoś musi pracować, żebyście lenie mogli w nocy spać!! :D Także zbieram się do pracy i oby za dużo nie było tych ludzi po ślizgawce. Po tym ogromie śniegu rano to zaraz mi sie do pracy rzucą. [emoji849] [emoji849] A ja w bojowym nastroju.

Po 11pm dolacze do Ciebie ;)

Hahaha [emoji23][emoji23] Ja pisałam dokładnie to samo, brak nadziei miałam na ten cykl, tylko dwa bzykanka w płodne, i bylamnpewna że się nie uda do momentu aż zaczęłam mieć ochotę na ogórkowa [emoji23][emoji23] no i zauważyłam że piersi bolą trochę inaczej jak na okres i wtedy zaczęłam być pewna [emoji4]
No moze i wystatczy zobaczymy, jakos mam male nadzieje na ten cykl a juz sie cieszylam ze jest owulacja i maz jest, a teraz usnol i klapa zamorduje go chyba a mowilam mu[emoji26]

Hahaha [emoji23][emoji23] Ja pisałam dokładnie to samo, brak nadziei miałam na ten cykl, tylko dwa bzykanka w płodne, i bylamnpewna że się nie uda do momentu aż zaczęłam mieć ochotę na ogórkowa [emoji23][emoji23] no i zauważyłam że piersi bolą trochę inaczej jak na okres i wtedy zaczęłam być pewna [emoji4]
A jednak sie udalo i super, no zobaczymy nie chce za batdzo myslec ale troche trudno jakos bedzie

reklama
Do góry