reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
sihaya no to nam się złożyło akurat
Sailor wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, przed wszystkim zafasolkowania i ukończenia swojego wymarzonego domku
Ewitka gratuluje ujrzenia II kresek na teście ciążowymi życzę wszystkiego najlepszego dla Ciebie i fasolki
U mnie na teście owulacyjnym wskazuje już że tydzień mam owulacje czy to możliwe????
Pozdrawiam
Ewitka gratuluje ujrzenia II kresek na teście ciążowymi życzę wszystkiego najlepszego dla Ciebie i fasolki
U mnie na teście owulacyjnym wskazuje już że tydzień mam owulacje czy to możliwe????
Pozdrawiam
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
a ja czekam na skok tempki bo na razie mój wykres wygląda jak.. właściwe to wcale nie wygląda :-( podejrzewam ze 15-16 dc będzie skok oby
Ostatnia edycja:
domikcw
Fanka BB :)
no dziewczyny zamówiłam ten termometr. teraz czekac, aż przyjdzie on i @
ja dzis mam strasznego smaka na placki ziemniaczane. zrobie z młodych ziemniaczków bo uwielbiam!!! mniam mniam i do tero sos z mieskiem i pieczarkami dla mojego smakosza
ja dzis mam strasznego smaka na placki ziemniaczane. zrobie z młodych ziemniaczków bo uwielbiam!!! mniam mniam i do tero sos z mieskiem i pieczarkami dla mojego smakosza
K
krolewnazmarcepana
Gość
o rany a ja chyba zaraz zasne na siedząco musze sie chyba położyć bo padam.
ej dziewczyny a po jakim czasie od stosunku moze coś być jeszcze we mnie od mężą???
bo mam kurcze tam mokro teraz ze masakra ;/
ej dziewczyny a po jakim czasie od stosunku moze coś być jeszcze we mnie od mężą???
bo mam kurcze tam mokro teraz ze masakra ;/
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sailor_Moon
Asita czasem tak jest bo test wykrywa jakiś tam poziom tego hormonu. Mi po owu potrafi wychodzić np co 2 dzień
Sailor_Moon
królewno ja też senna jestem. Ogorąca ale nie chce się kłaść bo jutro do pracy na 6 i chciałabym się wcześniej położyć, a tak mi się teraz ziewa że szok.
K
krolewnazmarcepana
Gość
kurcze siedze i co chwile odświeżam czy wynik z laba przyszedł ;d
reklama
braneta
Staranka o dzidzię:)
Sailor i Sihaja wszystkiego dobrego z okazji rocznicy