reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mój M dzwonił, że wraca 20 lipca do domu nie będzie go podczas mojej kolejnej owulacji
Z testem czekam do poniedziałku, bo tak jak wam pisałam, okres mogę dostać później tj. w niedziele, bo ostatnio mi sie spóźnił 7 dni

reklama
Sailor wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, przed wszystkim zafasolkowania i ukończenia swojego wymarzonego domku :-D
Ewitka gratuluje ujrzenia II kresek na teście ciążowymi życzę wszystkiego najlepszego dla Ciebie i fasolki :-D

U mnie na teście owulacyjnym wskazuje już że tydzień mam owulacje czy to możliwe????
Pozdrawiam

no dziewczyny zamówiłam ten termometr. teraz czekac, aż przyjdzie on i @:-D
ja dzis mam strasznego smaka na placki ziemniaczane. zrobie z młodych ziemniaczków bo uwielbiam!!! mniam mniam:tak: i do tero sos z mieskiem i pieczarkami dla mojego smakosza:-D

o rany a ja chyba zaraz zasne na siedząco :p musze sie chyba położyć bo padam.

ej dziewczyny a po jakim czasie od stosunku moze coś być jeszcze we mnie od mężą???
bo mam kurcze tam mokro teraz ze masakra ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
królewno ja też senna jestem. Ogorąca ale nie chce się kłaść bo jutro do pracy na 6 i chciałabym się wcześniej położyć, a tak mi się teraz ziewa że szok. :szok:

reklama
Do góry