reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

margotko na stronie enpr masz zakładkę u góry moje cykle i tam u damej góry masz link do skopiowania miniaturka i wklejasz do stopki swojej

Agnieszko jednak byłam zrobić betę. promocjA jest za 10 zł zrobiłam ale wynik na czwartek. Satysfakcjonuje mnie to bo będę wiedziała czy odstawić czy brać duphaston. Mam nadzieje że ta beta nie za szybko zrobiona.
Królewno kochana co u Ciebie nic nie piszesz do nas...
Myni dalej brak dziewczyny smutno się robi...

Sailor trzymam kciuki zeby beta pokazała że jest fasolka :))a dalczego tak długo na wynik musisz czekać?
A i wszystkiego najlepszego ;)

Kurcze dziewczyny martwie sie o Mynię

reklama
Braneta trzeba było kocią miskę przynieść do sypialni położyć się i udawać że patrzysz :-D
Agnieszko wiozą do miasta obok mojego ale bliskiego bo to tylko 20 km jutro mam zadzwonić może już będzie wynik rano ale nie wiem czy dam radę bo do pracy idę i małż tez więc może w czwartek jakos mi się uda.

SAILOR SIHAYA ginekolog zapisał mi luteine więc biorę. mam 10 dni i 2x2. biorę już 5 dzien. ale żadnych, ale to żadnych objawów na @ nie ma:szok:

kurcze te wyniki u mnie są ok to co się dzieje, ze tak mi cykl oszalał??:( co jest ze mna nie tak:( wolałabym, żeby to było złę tak to by mi coś dali. a tu masz. dalej nie ma sie czego chwycic:(

Braneto zazdroszczę Ci kotka nawet jesli robi CI takie pobudki :-D
domik to w połowie jesteś dopiero napewno po skończeniu kuracji @ przyjdzie :tak: czasem tak się coś pomiesza...

ej no jestem zyje :p
trzymam sie jakoś ;d haha :p
ogólnie z temperaturą u mnie kiepsko ale poszłam dzis na bete :p wyniki będe miec na necie ale nie wiem o której jeszcze ;p
jakoś po tej temperaturze kiepsko to widze
jeszcze dzis o 6 miałam 36,67 a potem bez wstawania przysneło mi sie i zawsze mam budzik na mierzenie na 6,15 i o tej 6,15 było 36,75 wiec nie wiem ocb :p

aaa właśnie ja tez będę mogła na necie wyniki odbierac ale dopiero kartę zakładają przy drugim badaniu a ja tam byłam 1szy raz więc...muszę czekać...królewno martwimy się bo dziewczyny nam uciekają...znikają :tak: napisz kochana jak wyszło...ja się boję żeby się nie okazało że za wczesnie poszłysmy kochana 3mam mocno kciuki

ja tez sie martwie ze za wczesnie, ale w sumie na tym netmama mi wyszło ze dzis moge z krwi robic ;d wg mojej owulacji ;p wiec nie wiem :p

ogólnie nie czuje sie ciążowo, ani na @ tez sie nie czuje ale to moze jeszcze za wczesnie ehhh

trudno stało sie zrobiłam to badanie i juz ;p bedzie co bedzie;p

witam, Przepraszam ale nie jestem w stanie Was nadrobić, Przepraszam jeżeli komuś czegoś nie odpiszę ... Dziś bardzo ostro boli mnie brzuch, słabo mi kręci mi się w głowie wogole wszystkie kończyny mi się trzęsą do tego @ się leje jak tralala ...
macie jakieś sposoby aby brzuch nie bolał aż tak, abym mogła normalnie funkcjonować ?? dziś chyba przeleżę cały dzień w łóżku

reklama
Pyscek mojej przyjaciółce gin w takim przypadku kazała wziąć jednocześnie nospę forte + imuprom forte. Pomaga jej tylko to. :tak: Bardzo się cieszę,że do nas zagladnełaś martwiłysmy się,że nie chcesz do nas zaglądać kochana :tak:

Królewno ja tez nie czuje się ciążowo ale to za wczesnie na objawy mysle

Do góry