reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Braneta witaj !

Dziewczyny jak ja sie dzis fatalnie czuje :no: odkad przyszlam do domu mam ochote wyrwac sobie jajniki tak mnie bola :( no masakra po prostu. Bralam juz nospe i nic. Znacie jakies inne sposoby na ten bol ?

reklama
ALG pytam bo ja na taki ból przykładam sobie termoforek ale gdybyś była przed @ to lepiej tego nie robić bo można poronić. Wydaje mi się, że w owulację ciepły termoforek nie zaszkodzi. A poza termoforem to mi nic na mój ból jajników nie pomaga. Nawet prochów nie biorę bo i tak nie działają.
Sailor, kiedy jedziecie? Pewnie za wcześnie żeby dzidzię przywieźć bieszczadzką?

Braneta witaj !

Dziewczyny jak ja sie dzis fatalnie czuje :no: odkad przyszlam do domu mam ochote wyrwac sobie jajniki tak mnie bola :( no masakra po prostu. Bralam juz nospe i nic. Znacie jakies inne sposoby na ten bol ?

Alg mi na takie boleści gin powiedziała, że mam brać 2 nospy i 2 ibupromy na raz - bo jedna tab ibupromu jest dawką dla dziecka 30kg;)

Myniu co do bruneta wieczorową porą, to wczoraj odstawiał koncert (prawdopodobnie była to kocia serenada) ale nie było go widać... moja kiciula jakoś daje radę choć pewnie tęskni za swym lubym hihi...
poszukam gdzieś mam ich zdjęcia jak patrzą na siebie zza szyby to Ci prześlę;)

Co do imion to obstawiamy Julkę, Lenę lub Amelię. Chłopak prawdopodobnie Dominik:)

Widzę też, że nie tylko ja obawiam się jutrzejszej temperatury... no oby dziewczyny utrzymywały nam się dalej!

Braneta witaj:)

Trzymam kciuki za wszystkie z was, które kutro testują albo czekają na mierzenie tamperaturki:-)
Ja robię porządki w szafie, bo nie chcę się przerazic jak będę coś wyciągać, że mam za małe ciuchy na mnie:wściekła/y: Po tabletkach przytyłam, ale chce wrócić do swojego rozmiaru 40-42 i pomału zmieniam nawyki żywieniowe.

reklama
ALG bóle owulacyjne mągą być nawet po owulacji :tak:
Sihaya pokaż fotkę ja też chętnię obejrzę. Niestety nie będziemy mieć kotka bo małż uczulony :shocked2:
Myniu wyjazd przypadnie chyba na owulkę :-D

Do góry