reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Proszę, każdemu polecam komu tylko mogę :p tylko dokładnie nie pamiętam czy to za Jaworem czy przed. Ale napewno droga ze Strzegomia. A ostatnio bywam tam częściej więc napewno się nie popsuło:-p

reklama
Karola próbowałam wkleić link ale dziwnie się wkleja i ucina to co ja piszę. Ja czytałam dziś że owulacja jest pomiędzy 12 a 16 dniem od końca @ więc może być różnie. Poza tym może Ci się miesiączka przesunąć i dopiero z perspektywy czasu zobaczysz który to był dzień. Skomplikowane to wszystko...

Ostatnia edycja:
Karola próbowałam wkleić link ale dziwnie się wkleja i ucina to co ja piszę. Ja czytałam dziś że owulacja jest pomiędzy 12 a 16 dniem od końca @ więc może być różnie. Poza tym może Ci się miesiączka przesunąć i dopiero z perspektywy czasu zobaczysz który to był dzień. Skomplikowane to wszystko...

Ja otworzyłam ten link :)

http://www.iner.pl/?x=1&s=116

Witam wszystkich serdecznie!
Również staramy się z mężem o dzidzię... od stycznia. Jest to nasz 3 cykl starań (zaczęliśmy staranka z cyklem, który zaczął się z końcem stycznia) i mam nadzieję, że szczęśliwy... w końcu do trzech razy sztuka jak to mówią ;) Dziś jest (w sumie to już się kończy) 11dc, także działamy :D

Mogę do Was dołączyć?

Pozdrawiam :*

Witam wszystkich serdecznie!
Również staramy się z mężem o dzidzię... od stycznia. Jest to nasz 3 cykl starań (zaczęliśmy staranka z cyklem, który zaczął się z końcem stycznia) i mam nadzieję, że szczęśliwy... w końcu do trzech razy sztuka jak to mówią ;) Dziś jest (w sumie to już się kończy) 11dc, także działamy :D

Mogę do Was dołączyć?

Pozdrawiam :*

Oczywiście, że tak... zapraszam i witamy serdecznie ... dopisz się tylko na listę.... zaraz ją odnajdę i wkleję :)

reklama
Do góry