A
agacynda
Gość
Proszę, każdemu polecam komu tylko mogę tylko dokładnie nie pamiętam czy to za Jaworem czy przed. Ale napewno droga ze Strzegomia. A ostatnio bywam tam częściej więc napewno się nie popsuło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karola próbowałam wkleić link ale dziwnie się wkleja i ucina to co ja piszę. Ja czytałam dziś że owulacja jest pomiędzy 12 a 16 dniem od końca @ więc może być różnie. Poza tym może Ci się miesiączka przesunąć i dopiero z perspektywy czasu zobaczysz który to był dzień. Skomplikowane to wszystko...
W takim razie coś mi źle wyświetlało bo nie widziałam tego co napisałam.
Witam wszystkich serdecznie!
Również staramy się z mężem o dzidzię... od stycznia. Jest to nasz 3 cykl starań (zaczęliśmy staranka z cyklem, który zaczął się z końcem stycznia) i mam nadzieję, że szczęśliwy... w końcu do trzech razy sztuka jak to mówią Dziś jest (w sumie to już się kończy) 11dc, także działamy
Mogę do Was dołączyć?
Pozdrawiam :*