reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibziok właśnie zapomniałam napisać zaaferowana sama sobą... :| zazdroszczę takiego wielkiego mieszkanka, super, 100m, można się śmiało ganiać na golasa hehehe

Specjalnie planujemy zrobić sobie barierki na tarasie z matowego hartowanego szkła mlecznego, bo my jesteśmy na samej górze i nikt nas podglądać nie może, czyli można baraszkować pod chmurką:p

Niby 100 metrów to dużo, ale my mamy specyficzne mieszkanie póki co jest długie i wąskie, a mamy zamiar dobudować, je w drugą stronę do kształtu litery L więc ta przestrzeń może nie być tak dobrze widoczna. No i na tych 100 metrach będą tylko 2 pokoje, salon,łazienka, jadalnia i kuchnia.

U nas dziś piękne słońce więc postanowiłam odstraszać zimno i wyciągnęłam z szafy balerinki wakacyjne.

Mynia pod Twoim wpływem siedzę i oglądam lakiery hybrydowe, właśnie w czwartek byłam u kosmetyczki i też mam zrobiony CAM00052.jpgJak mi się utrzyma dłużej niż zwykły to może też zainwestuje w taki zestaw.
Ale ja to mam tak marne paznokcie, że szkoda w ogóle na nie coś kłaść, a tak swoją drogą już dawno miałam Wam pokazać zdjęcie mojego pierścionka zaręczynowego, to się przy okazji załapał na zdjęcie.
Wczoraj sobie przytrzasnęłam palec między szafką a łóżkiem dlatego jest taki trochę pokiereszowany, na szczęście na zdjęciu tego tak nie widać jak na żywo.

Agacynda, to super że dziewczynka:)dziewczynki są fajniejsze będziesz miała z kim urządzać pogaduchy, gotować, chodzić na zakupy:)

Załączniki

• CAM00052.jpg
    CAM00052.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
reklama
Bzibziok pierścionek śliczny i lakier na pazurkach też :tak:
ja już chodzę do pracy w balerinkach wakacyjnych ;-) a dzisiaj u mnie za oknem pogoda paskudna zanosi się na deszcz, myślałam, ze się przetrze bo już prze chmurki słoneczko świeciło, ale znowu się zrobiło ponuro :-(

Boziu jak mi się nic nie chce:no: ratuuuuuuunku :zawstydzona/y:

Agacynda hurrra dziewczynka gratuluje serdecznie buziak!!!!
Bzibziok super że tak fajnie ci poszło z wagą gratulacje

Noelle ty chyba na porodówke już się szykujesz ojej jak to zleciało hehe

a to ja - aktualne foto... sorry to MY!
Zobacz załącznik 552397

Asitka i co z ta podwyżką?? ale dziwne... u prywaciarza to co innego ale w twoim przypadku nie powinno być problemu trzymam za to kciuki

To i ja się pochwalę, że od soboty codziennie paraduję w balerinkach;) Pazurkami natomiast chwalić się nie będę bo są w kiepskiej kondycji;) a przy remoncie i tak nie mam weny na kolorki...
remont... remont i jeszcze raz remont... wczoraj się dowiedzieliśmy, że nie mamy co marzyć na wejście końcem kwietnia/początkiem maja:( buuuuu:(
Pierścionek Bzibzioku bardzo ładny:)
Asitka może kawka??
Sailor a Ty gdzie tą @ zgubiłaś?? z zimą uciekła czy jak??
Mgiełko piękny brzucholek:)

ciekawe jak tam Agnieszka....

Sihayko jak człowiek nie chce @ to przyłazi w najmniej oczekiwanym momencie a jak się czeka to nie ma :-)
Jakby nie ta temp to bym może zatestowała a tak nie ma sensu buu :-D

No, no Mgiełko super brzuszek, Wy się zaokrąglacie a ja wręcz przeciwnie...taki los jak nie mogę być w ciązy to chociaż jakoś chcę wyglądać!

Sihayko musisz szybko sprawdzic kto ci w brzuszkunsiedzi :)) kiedy wizyte masz jakas u gina?

Bzibziok to jeszcze lepiej jak nikt Was nie moze na tym balkonie podgladnac mmmm... ale dwa pokoje sypialniane + salon? jesli tak to i tak super!! piekny pierscionek masz i pzaurki slicznie zrobione.
ja mam zolty zel przypominajacy kooor jajecznicy z jajek ekologicznych heheh

Asitko trzymam kciuki za ta podwyzke!!
i zapomnialam napisac, ze super ta trawka wyglada :)

Mgielko masz piekny brzuszek!!! taki ksztaltny !!! super :D

Sailor ja to troszkę dłużej czekam na @ a jej ani widu ani słychu :wściekła/y:
Mgiełka pięknie wyglądasz i brzuszek jaki okrąglutki :tak: co do podwyżki to jeszcze nie dostałam odpowiedzi :-( ale nie liczę na cud :no:
Sihaya kawkę zaraz sobie zrobię, bo piję tak koło 12-13 :-)

reklama
Hej :)
agacynda no nie mogę :) gratuluję córuchny!! a przekonana byłam że synuś będzie a tu psikus :-D
Asitko fajny pomysł z trawką, średnio twarda to akurat dobra bo stópki wymasuje ;-)przesyłam trochę nadmorskiego słoneczka skoro u Ciebie ponuro!
mgiełko super!
No i się napisałam - idę odbić mojego dwutygodniowego ulewacza bo już sobie smacznie śpi z cyckiem w buzi..:-)

Do góry