reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mynia poooookaaaa te hybrydy!! zdrobnienie do Anielki to mi sie Nelcia bardzo podoba :)) bierz Antka Iheke - i like it :D Hanke tez bierz :)) mozesz od razu parke razem :D

reklama
hyb.jpg
kolor prawie taki jeki jest na żywo ale ciut bardziej turkusowy na żywca :)
Tylko wiesz Agacynda, ja sama sobie robiłam, wiec wiadomo, że to nie jest tak jakby kosmetyczka zrobiłą, no ale ja sobie kupiłam 5 kkolorów za 70 zł a u osmetyczki 90 zł zapłaciłabym za jedną wizytę :) I wgmnie wyszło mi wystarczająco dobrze :)

Załączniki

• hyb.jpg
    hyb.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 42
Utwardza się lampą uv, takką jak tipsy. I lakier ma wytrzymywać 2-3 tygodnie, I ściąga się bez opiłowywania tylko acetonem, już nawet ściągałam nie udanych kilka pazurków i bardzo ładnie odchodzi. Nie chciałam niszczyć płytki, którą mam i tak słabą. Zamówiłąm sobie jeszcze serum Sally Hansen na skórki i przyspieszające wzrost pazura. Może choć trochę mi jeszcze podrosną do wyjazdu ;P

A i jeszcze te paznokcie są takie ciut twardsze, nie tak jak tipsy ale też nie takie jak ze zwykłym lakierem, mam nadzieję, że to też powstrzyma je od łamania się

no to super rozwiazanie!! i pewnie nie trzeba sie w ogole martwic tym, ze paznokiec trzeba modelowac jak przy zelu... kurcze fajne to... moze tez sobie zamowie i sama bede robic? bo tak to co 3 ygodnie wydaje 50 zl na pazurki...

Hej dziewczynki :-) u mnie za oknem na razie ponuro, ale mam nadziej, że słoneczko wyjdzie
Myniu trawa nie jest twarda ale do bardzo miękkiej też nie należy, ale skoro Fabia na niej leży to znaczy, że nie jest źle, bo ona mięciutkie rzeczy lubi :-D na bosaka można po niej chodzić :tak:
Marzen kochana a co tam u Ciebie bo widzę, że tempka wysoko, kciuki zaciśnięte :tak:
Anke powodzenia u fryzjera ;-)
nie pamiętam co komu miałam napisać więc życzę miłego dnia wszystkim laseczkom :-):-D:-)

edit
już wiem co miałam napisać, a wiec
Myniu śliczne masz te pazurki, ja jadę w czwartek zrobić nowe :-D

Ostatnia edycja:
Agacynda hehehe to Ci Anielka numer wywinęła;) gratuluje dziewczynki:) a Anielka piękne imię, moja babcia tak miała i ja chciałam dla dziewczynki ale mojemu m. się nie podoba:(
A mnie obudziła dziś w nocy myśl, że u nas też będzie dziewczynka;) nie wiem czy mi się śniło coś w temacie czy jak.. zobaczymy czy się spełni:)
Asitka nic tylko leżeć teraz na tej trawce:)
ach... ale bym już na działkę pojechała i tak pochodzić boso po trawie.. mmmm....

reklama
Sihaya to może faktycznie jest coś na rzeczy i będzie dziewczynka ;-)
a mi się tak nie chce siedzieć w pracy, że szok, najchętniej poszłabym do domku się zdrzemnąć bo oczy same mi się zamykają :-(

Do góry