reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

To jak juz Cie Myniu naszly takie mysli to Ci powiem, ze ja tak myslalam w grudniu.
Dziekuje dziewczynki za te gratulacje. Jestem w takim szoku nie-Antkowym, ze masakra...

reklama
Asito, fajna trawa, a miło się po niej chodzi?
Agacynda u mnie to jakaś wiosenna rezygnacja, nie wyobrażam sobie w ogóle że ja mogłąbym być w ciąży... abstrakcja jakaś. Wcześniej zawsze to sobie wyobrażąłam...
A co do Antka to tez jestem w szoku, byłam przekonana że będzie Antuś :) Ale dla Anielki ładniejsze ciuszki będziesz mogła kkupiować i A będzie ją traktował jak swoją małą księzniczkę :) Oj już widze jaka fajna panienka zakochana w tatusiu z niej wyrośnie :)
Może mi się uda namówić S na Anthonego:) On nie chce a ja bardzo. Póki co u nas stanęło na Krzysiu dla chłopca :) Krzysztof Chebiuka i Hanna Chidynma. U S to jeszcze jest tak śmiesznie, że nazwiska mogą być różne. Może być nazwisko po ojcu, może być od imienia ojca i jest jeszcze jakaś trzecia opcja tylko już nie pamiętam jaka. Afrykańskie imię mojego S to Iheke :)

No troche mi ulzylo szczerze powiedziawszy bo nie bede miala problemu z przewijaniem i myciem bo wiem na co zwrocic uwage. No i A bedzie zakochany w coruni :-)) ohh jeju... Ale emocje. A tak bylam zdenerwowana przed tym usg bo balam sie tego polowkowego ale wszystko jest perfekcyjnie jak to pan doktor powiedzial. I widzialam na monitorze ze dopiero jak ja sie uspokoilam to malej tez zaczelo normalnie serduszko bic.

A co to za akcja z nazwiskiem? Ale S ma fajne imie afrykanskie!!! Bardzo mi sie podoba!!!

Bzibziok gratulacje zrzucenia wagi i powiekszenia mieszkania tego Ci zazdroszcze . Ky mamy 50 m i balkon taki spory dosc. I tez sie zastanawiam czy zalozyc plytki na balkonie czy ta sztuczna trawe, cieplejsza i przyjemniejsza :-). Agacynda gratuluje Ci corki. Imie sliczne. A ja jutro wolne i we srode mialam miec i zmienili grafik i dupa. Jutro na zakupki sie wybieram ale jeszcze jutro ide pomoc w rozdawaniu zywnosci. Z Oliwka do fryzjera chce isc i obciac jej wlosy bo mam juz do polowy plecow ale ma bardzo chudziutke. Moze jej sie wzmocnia. I tyle u mnie ;-p czylu w sumie nic. I tylko czekam na przyszla srode jak lekarz mi powie ze wszystko dobrze i jej fasolka moja i bede sie wtedy cieszyc i

Bzibziok właśnie zapomniałam napisać zaaferowana sama sobą... :| zazdroszczę takiego wielkiego mieszkanka, super, 100m, można się śmiało ganiać na golasa hehehe

reklama
Można się ganiać na golasa i na czworaka i jeszcze inne rzeczy na golasa też można robić :)
Agacynda juz nie nie wierz tylko się szykuj na Anielkę :) Anielka Aniołka :) Anielska Anielka:) Aniołek Aniolek :) A Antka biorę ja:) Antka Iheke :) A jak tak Was czytam to nabrałąm jednak większej ochoty na Hanię niż na chopczyka :)
A ja pochwalę się jeszcze, że robiłam sobie te hybrydowe paznokcie w końcu i wyszły mi fajoskie. Mam turkusiki na palcach :) W ten weekend pedicre sobie strzelę :) I trzyma mis ię lakier już od soboty a u mnie normalnym laierem musiałam sobie paznokcie masować rano w pracy albo przed pracą bo jakbym pomalowała wieczorem to w południe następnego dnia miałam już poodpryskiwany lakier

Do góry