reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

No to Sihaya, jak zrobisz sama jogurt i wyjdzie dobry, to koniecznie poproszę przepis, bo ja ostatnio jogurtów sporo jadam.
A co do rozbudowy, to mamy zamiar dobudować 2 pokoje, w sensie salon i sypialnie, bo mamy 75 metrów tarasu, który nam powstał i zamierzamy 50 metrów zabudować i 25 metrów zostawić na taras. Więc będzie straszna rewolucja ale w efekcie będziemy mieć 100 metrów mieszkania, a nie 55:)

reklama
A więc księgowa jest u szefowej i przeglądają moje dokumenty czy należy mi się podwyżka i co należy zrobić żeby mi jej nie dać :wściekła/y:

Bzibziok to super :tak:
Sihaya jak Ci wyjdzie dobry to ja też chce przepis ;-)

ja chce już piątek :blink:

Nooo to kochana piękna perspektywa i ten taras.... !!!
A my balkonik na 4 płytki buahaha...;) no ale lepsze to niż nic, dobrze, że mamy działeczkę z domkiem w zanadrzu:)
Jogurt jak tylko uznam za smaczny "sprzedam" na forum na pewno:) teraz mam etap wyszukiwania takich "cudeniek", żeby dzieciątko w przyszłości domowe miało a nie sklepowe;) a przy okazji to dobra odskocznia od remontu;)

wpadłam zameldowac, ze żyje i podziękowac za porady, tylko, że ja to wszystko już stosuje.... mała ma smoka. nie zawsze chce, ale czasem to nasze wybawienie jest. jak zasypia to szuka go jak szalona:-D, od urodzenia jest zawijana w kokonik. inaczej nie bardzo umie zasnąc. tak jest spokojniejsza...

a no i boje się teraz spac...tak jej się ulewa, że aż noskiem idzie:( dziś jak ją nakarmiłam, chciałam do odbicia podniesc to jak poszło!!! ona do przebrania, ja też...nawet stanik mokry miałam. i co... moje dziecko po tym znów glodne. boje się jej karmic... czy ona za duzo je czy co??

BZIBZIOKA gratulacje z powodu zrzucenia kg i rozbudowy mieszkanka. mamy nadzieję, że pochawalisz się nam efektem:)

Z tego wszystkiego zapomnialam co komu miałam napisac...przepraszam. jestem nietomna. mała przed chwilka zasneła...od 5 rano nie spała...

nie wiecie co u Agnieszki?? ciekawe jak sie tam trzyma:confused:

buziaki:*

Domikcw kochana masz przeboje z tą Twoja Lenką, ale i tak Ci zazdroszczę :-( trzymaj się dzielnie :tak: teraz tak patrzę na suwaczek i nie mogę się nadziwić, że Lenka ma już miesiąc :szok: ale ten czas leci :shocked2:

co z Agnieszką niestety nie wiem ani na fb nic nie piszę ani na bb :-(

ja już chce do domku, jeszcze 1h i koniec pracy w końcu, nienawidzę poniedziałków :no:

oki dziewczynki ja się żegnam, wieczorkiem postaram się wstawić zdjęcia mojej ekstra trawki balkonowej :tak:
życzę miłego popołudnia i wieczorku :-)

Chyba wszyscy poczuli wiosnę już :-D U mnie pogoda śliczna!
A ja sobie siedzę dalej w pracy, bo robota mnie zasypała....
Pozdrowienia dla wszystkich

A więc księgowa jest u szefowej i przeglądają moje dokumenty czy należy mi się podwyżka i co należy zrobić żeby mi jej nie dać :wściekła/y:
No nie mogę :) Jak u mnie :) Asitko czekam na zdjęcia trawki:)

Agacynda, gratki:) Slicznie - Anielka :) cudnie :)

A ja to czuję, że w tym cyklu sie nie uda, jakoś tak nie mam w ogóle zapału... Nawet tak sobie pomyślałam, że chyba wolałabym żeby nie wyszło... Nigdy tak nie miałam... Kompletnie obojętna się zrobiłam... Nawet jechac mi się nie chce... jestem okropna. Chciałbym położyć się i przespać cały ten rok...

reklama
Zgodnie z umową przesyłam zdjęcia mojej trawki :-) i jeszcze Fabiucha się wkradła na jedno zdjęcie :-p
20130414_192118.jpg20130414_192541.jpg

Agacynda gratuluje Anielki śliczne imię :tak:
Myniu mnie tez ten rok jakiś dziwny, nie mam chęci na nic kompletnie, jakaś depresja mnie dopadła chyba wiosenna :-(

Idę na spacerek z mężem i "córcią" :-D
życzę miłego wieczorku :* do jutra kochane :-)

Załączniki

• 20130414_192118.jpg
    20130414_192118.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 30
  • 20130414_192541.jpg
    20130414_192541.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 27
Do góry