reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

ooo..mynia agacynda jak po imprezie na bb??;-)

ja pol nocy spedzilam na porodowce ...zostalam ciocia!!!:-) przyjaciolka urodzila:-)!!

a teraz sobie siedze nad kawa i przymulam.

ciekawe co u naszej Agnieszki!! Mysle ze jakby urodzila to by mi napisala.Ma numer.Profilkatycznie kciuki ciagle zacisniete.

ja dzisiaj jade na przeplywy,udalo sie wcisnac w kolejke;-) trzymajcie wiec kciuki zebym w szpitalu nie skonczyla a jesli juz to niech mala wyciagaja od reki.

robie 10 podejscie do podczytania was

reklama
Noelle powodzenia na przepływach :tak: będzie dobrze :tak:
Laluś to życzę miłej pracy ;-) ja też siedzę w pracy i dosłownie nic mi się nie chce a masa pracy przede mną, ale chyba sobie pościemniam, bo co mi szkodzi :-D zrobię sobie w następnym tygodniu :blink:

Hej :)
Ja równiez w pracy i pomimo jej nawału zasypiam - chyba cisnienie spada :confused:
agacynda ja już nic nie będę mówiła na temat Twojej akcji z kanapą :crazy:
Noelle trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&
Myniu trzymaj się, rozumiem Cię, bo wiem jak jest ciężko bez bliskiej osoby :*
Anitko wiem co przeżywasz, bo mój były mąz też jest alkoholikiem. Najszybciej załatwisz sprawę jak zgłosisz to do prokuratury, była policja więc potwierdzi,że jest agresywny. Dostanie zakaz zblizania się do Was i mozliwe ,że zostanie wymeldowany (tu zalezy od ilości dowodów). Dobrze by było, gdyby policja za kazdym razem zabierała go na izbe wytrzeźwień, przed sądem będzie dowód na jego alkoholizm.

A ja głupia zrobiłam dziś test ciążowy...ech :rofl2:

i co z tym testem Marzen? :))
edit - juz sie skapnelam, ze (-)...

oj ajm sori za ta kanape, ale naprawde nie byla az tak ciezka. ikeowskie rzeczy sa stosunkowo lekkie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć kobitki :)
agacynda śliczne mieszkanko ale jak Ty pokonałaś tą kanapę to ja się nadziwić nie mogę :szok::-D
Czarnooka bardzo Ci współczuję :-( nie powinno tyle spadać na jedną osobę :no: trzymaj się dzielnie i wiem że kiedyś los Ci to wszystko pięknie wynagrodzi :tak:
Asitko masz już kreację do ślubu? odświeżacie sobie obrączki na tą okoliczność czy zostają te co macie?
Noelle spokojnie, ja w pn wieczorem miałam wszystko długie i zamknięte, brak oznak porodu a w środę na IP 2 cm rozwarcia i skurcze na KTG także nie znacie dnia ani godziny..:-D a waga wcale nie taka mała, z resztą jak Ty taka chudzina to co chcesz pulpecika rodzić ;-) bąbelek wystarczy :-) zaciskam kciuki swoje i Kubusiowe piąsteczki za przepływy! mam nadzieję że gdyby Cię zatrzymali to dasz nam jakoś znać, a Ty zamiast korzystać z ostatnich spokojnych nocek i wyspać się na zapas porodówki zwiedzasz? :-D szalona kobieta!
Mynia moje dziecię miało 3310g i 55 cm także wymiary idealne ;-) nie za duży, nie za mały :-Dz resztą już zdobył moje serce po całości i odkleić się od niego nie mogę, dobrze że córka jest teraz na etapie wielbienia taty i zazdrość jest tylko wtedy gdy K się małym zajmuje więc ja mogę się nacieszyć synkiem do woli :-)
Agnieszko trzymam kciuki żeby poszło szybko i sprawnie no i żebyś wróciła lada dzień do rodzinki!

Pianko przygotowania do ślubu brak, bo z mężem stwierdziliśmy, ze nawet fotografa nie będziemy mieć, także nawet się zastanawiam czy iść zrobić makijaż i włosy uczesać, co do kreacji to się rozglądam, ale wszystko takie drogi a po co mi na 1h suknia za 500zł, co do obrączek to chciałam odświeżyć i dorobić jeszcze rok 2013 r. :tak: jak Ci zazdroszczę, że masz takiego małego bąbla w domku :-( ucałuj synusia i córcie od ciotki z bb :******

oki dziewczyny ja uciekam bo i tak nie ma z kim rozmawiać

życzę miłego dnia i wieczorku no i chyba już będę życzyć udanego weekendu :-)

Ostatnia edycja:
ja już mam kur... dosyc!!!!!! padam ze zmęczenia... mała chce jeśc co godzine, a czasem nawet częściej. taka jestem pogryziona już. ból okropny::( krew leci...masakra. a ona zaczeła jeszcze szarpac piersią. denerwuje się... chyba jej nie wystarcza... sił mi brak. w nocy budzi się co 1,5 godziny... cyca godzinę i od nowa...:wściekła/y: mam dosyc tego cyckania... ja chce spac... w nocy wyje ze zmeczenia...
na dodatek ona przez dzien prawie nie śpi... cyrk na kółkach.
przez miesiąc przybrała z 3360 do 3860... chyba niewiele jak na 4 tygodnie?

kropelki pomogły na brzuszek bo już tak się nie drze... a ta wysypka na buzi to trądzik. tak stwierdiła położna i kazała cierpliwie czekac. kąpie ją w emolium i smaruje też kremem z emolium. skorkę ma jak papier ścierny... mam nadzieję, że pomoże.

AGACYNDA mieszkanko śliczne:)
NOELLE kciuki zaciskam. Mała nie taka mała. ja miałam 2,5 kg jak mnie mama urodziła i żyje do dzis. a baba ze mnie że ho ho:-D bedzie dobrze.

na zdrówko dziewczyny:*

przepraszam, że tylko o sobie ale Lenka znów płacze....

reklama
Dzieki Domik :-)
Kurcze chcialabym Ci cos z Lenka poradzic ale kompletnie nie wiem co... Moze cos z pokarmem Twoim jest ? A moze taka uroda Twojej Kruszynki :-) musisz sie uzbroic w cierpliwosc :*

Do góry