reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hejjjjooo...

Zaraz docytam co i jak u NAs:-)

Na wizycie jedna wielka dupa:
a) nie rodze:sorry2:
b) szyjka krotka,bez rozwarcia...
c) mała znowu wychodzi za mała:no: W ciagu 2 tygodni przybrala...50g:crazy: Czyli praktycznie nic!!! A powinna z 400g. Lekarz mierzyl 3 razy.I teraz pytanie:czy tak sie ulozyla ze ten brzuszek wyszedl taki maly czy cos jest nie tak z przeplywami w lozysku i pepowinie ze nie docieraja do niej skl.mineralne.Oby to pierwsze!!! We wtorek jade na usg doplerowskie zeby te przeplywy sprawdzic....do tej pory osiwieje i zwariuje:angry:

Kurcze co u Agnieszki???Ona ma moj numer telefonu ale co z tego jak ja nie mam jej:crazy:

reklama
Noellka nie denerwuj się, niedługo urodzisz slicznego szraba a nawet jak będzie ciut mniejsza to chyba nie znaczy od razu że źle. Ty też jesteś drobiażdżek:) Więc nie sodziewaj się, że maleństwo będzie duże:) Na pewno będzie dobrze:) Zobacz, już niedługo przytulisz maleńką:) A ile ona w ogóle waży?
Agacynda nie opieprzaj się, pij :) Noele dołącz do nas:) Z czymś pożywnym, może jakiś koktajl truskawkowy;)

Moze nie potrzebnie sie tetaz stresuje a to nic nie pomaga, pewnie takvsie ulozyla i wyszla niefotogenicznie ;-). A przytyc jeszcze moze jak masz ponad 2 tygodnie do porodu. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.
Dziewczyny i co z tym kwasem foliowym bo to do 3 mca a pozniej witqminkivdla ciezarnych.

Mynia wazy 2600g
Anke do 3 miesiaca kw.foliowy + witaminy,potem tylko witaminy. Chociaz to zalezy co ci lekarz powie.Ja przez cala ciaze lykam witaminy i kwas foliowy ze wzgledu na anemie.

ja poki co tez caly czas kwas foliowy i witaminy...

Myniu dopiero polowa butelki? wiecie coooo.... ja to mam taka ochote napic sie wina zeby zaszumialo i zapalic fajeczke... yhh...

Ja sie wlasnie zapomnialam zapytac a on mi nie mowil chociaz moze mowil ale ja tylko cialem obecna ze szczescia. Ale pamietam z Oliwka kazal mi tylko kwas foliowy a po 3 mcu tylko witamint. To jutro do apteki bo wczesniej lykalam ale mi siskonczyl a zawsze nie po drodze po folik. Dzieki.
A Tobie jak Myniu, przeszlo troszke placzku?

Noelkku, na pewno byś się mniej marwiła gdyby była troszkę większa ale Pianeczka chyba też maleństwo urodziła i wszystko jest ok (chyba ze mi sie coś pomerdało i to nie była Pianka), moja koleżanka, która ma termin na jutro tydzień temu mówiła, że mała waży 2800 i w sumie jej lekarz w ogóle nic nie mówił, że za mała.
Agacynda oszczędzałam,żeby mi na dłużej starczyło ale dobijam do koncówki butli:) a palić mi się chce od jakiegoś czasu ale nie kupuję:) Z tym, że ja to popalam sobie bardzo bardzo rzadko. A teraz od jakiegoś miesiąca mam tak że co wieczór chce mi się zapalić, ale nie mam to nie palę i w dzień przechodzi i znowu chce się dopiero wieczorem i znowu nie mam... ;) I pomysleć że pierwszego paapierosa w życiu zapaliłam w wieku 25 lat, w dodatku rzez faceta...

Myniu no od czegosntrzeba zaczac :)) hehehe jejku ja chce impreze jakas :)) w tym roku moj A ma 30stke... juz mysle czy by jakiejs imprezy nie zrobic...

reklama
Witam się w piątkowy poranek :-)w końcu się go doczekałam, chociaż za oknem pada i jest pochmurno to ja nie posiadam się ze szczęścia, że mam dwa dni wolnego :tak:

Myniu nie płakuchnaj :* ja tez ostatnio mam nerwa i ryczę z byle powodu, np. wczoraj ryczałam, że jestem złą kobietą, bo stwierdziłam, że wołałbym żeby Fabia umarła a nie Chanelka i dzisiaj sobie to wyrzucam, jak ja mogłam w ogóle tak pomyśleć???? :crazy: ja tez wróciłam do palenia, ale nie palę dużo no i pije wino, tak się załamał po tej wizycie u gina :-(
Noelle nie stresuj się kochana z mała na pewno wszystko ok. 2600 to przecież nie tak mało jak Ty taka drobniutka jesteś :tak:
Agacynda mój mąż za rok ma trzydziestkę i tez planuje mu zrobić jakąś imprezkę z tej okazji, a najbardziej to chciałbym dać mu dzidziusia :zawstydzona/y:
Anke wczoraj tez miałam dzień do du*y, także głowa do góry nie Ty jedna :tak:

Powiem Wam coś, a więc moja koleżanka kupiła mi super bluzkę w H&M i ją przemierzyłam, super leży i tak na nią patrzę i sobie myślę, że wygląda jak dla ciężarnych (a że jestem gruba no to mój rozmiar zaczyna się od 42-46) i patrze a na lewej stronie na plecach pisze H&M mama, fajnie co???? tylko się załamać :-:)-:)-(

życzę miłego dnia :-)

Do góry