reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej dziewczynki.Nie myślcie ,ze o Was zapomniałam,poprostu w ogole nie siedze na kompie.Ciągle odpoczywam albo załatwiam różne sprawy,czasem zaglądam czytam co u Was ale sama jakoś nie piszę.U mnie wszystko ok.Objawów ciązy nie ma.Senność trwała jakoś 2 dni i znikła.Śmiać mi sie chce z moich objawów.Bo miałam już i mdłości,i wymiotowanko i bóle piersi,i senność.Ale wszystko trwało góra 2-3 dni.Nie narzekam oj nie:-):-):-)W przyszłym tygodniu mam wizyte jeszcze musze dokladnie się umówić z ginem,mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.I dostanę zdjęcie dzidzia.:-p:-p.MArtwią mnie tylko dziwne bóle brzucha...poza tym jest ok.Zadnych plamień a ni nic.A dzisiaj już 2 miesiąc!!Zostało jeszcze tylko 32 tygodnie:tak::tak:

Eijf przykro mi,ze betka nie wyszła.Ale może za wczesnie.Bo to Twoje plamienie to mi na @ nie wygląda.No zobaczymy co będzie dalej.Aha i trzymam kciuki,zebym te wyniki które wyszły nienajlepiej dało sie jak najszybciej skorygować.Bo kurczę wszystkie zafasolkowane z naszego watku uciekły.Przesyłam specjalenie dla Ciebie fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Emilchen dziękuje Ci za wiadomość:tak::tak:Cieszę się,ze u Ciebie wszystko gra.Mam nadzieję,ze Ty również niedługo dołaćzysz do grona zafasolkowanych.I nie znikniesz.Widzę ze testowanko u Ciebie juz niedługo.Trzymam kciuki i fluidki dla Ciebie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kiciaq Kochana wszystkiego najlepszego:*.Przede wszystkim zdrówka miłości i 2 kreseczek na najblizszym teście.FLuidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zielona no to trzymam kciukasy za niedzielny test:-):-)łap fluidy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nikiforka bardzo mi przykro z powodu śmierci Twoje mamy.Nawet nie wyobrażam sobie tego jak musi Ci być cięzko.Pamietaj ,ze zawsze masz nas i nasze forum.Trzymaj sie kochana.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poza tym dla reszty dziewczyn którym nie odpisalam(bo przyznam sie ,ze przeczytałam tylko kilka stron) też wysyłam fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poza tym która testuje w najbliższym czasie??

PS.CO TO ZA KONKURS?

reklama
melissa-aha to na tej "drugiej" prolaktynie sie nie znam.moze to cos innego?w kazdym razie nie zaszkodzi jeszcze spytac.Ja tez mam plamienie i czuje ze sie rozkreci.robilam bete wiec wiem ze nic z tego ale dziwi mnie ze moj cykl taki krotki...

zielona-moze w ogole @ nie bedzie.szkoda ze wy "stare" dziewczyny(tzn te od poczatku watku) troche mniej czasu macie ale w zupelnosci to rozumiem.pogoda piekna wiec tylko korzystac.

mmm-nigdy nie wiadomo z tymi temperaturami.mnie nie spadla a @ sie zaczyna...

zobacze jutro czy to sie rozkreca.dziwi mnie ten krotki cykl.nie wiem potem jak mam to interpretowac i od kiedy pisac te @...aaa do d..

@ licz dopiero jak zobaczysz żywą krew, ja tez jeszcze nie zaczynam nowego cyklu czekam az sie krew pojawi..
no moze masz racje bo na razie chyba znow cisza choc tak czasem rozkreca mi sie @.dzis krwi nie widzialam tylko paskudny brazowy sluz...a to dopiero 24 czy 23 dzien wiec bez przesady.no ale mysle ze jutro juz normalna @ wiec chyba od jutra nowy cykl moge liczyc?oj,szkoda.a tak sie wszystko ladnie zapowiadalo.Tak w ogole jesli chodzi o pms to go po prostu nie mialam!Jak pomysl;e ile sie wymeczylam w ubieglym miesiacu.jak mnie tam klulo w tym podbrzuszu!a teraz wlasciwie nic...

@ licz dopiero jak zobaczysz żywą krew, ja tez jeszcze nie zaczynam nowego cyklu czekam az sie krew pojawi..

Dziewczyny takie okropne te czekanie jest:sorry: powinni wymyslec testy zaraz po owulce i wtedy wiedzialoby sie wszystko od razu, ja przyznaje szczerze mnie zabija to czekanie, nic wlasciwie zrobic wtedy nie mozna tylko czekac i czekac:-(

:tak:chcę uczestniczyć w tym konkursie, choc na starcie mam podgórę.
:wściekła/y: byłam dziś u gin zrobić cytologię i znowu mam nadrzerkę i raczej zamrazanie juz nie wchodzi w grę bo 4 lata temu miałam teraz dr zaproponował laser, ale najpierw czekamy na wynik cytologii:no:
a może możecie mi cos podpowiedzieć na ten temat

:wściekła/y: byłam dziś u gin zrobić cytologię i znowu mam nadrzerkę i raczej zamrazanie juz nie wchodzi w grę bo 4 lata temu miałam teraz dr zaproponował laser, ale najpierw czekamy na wynik cytologii:no:

Ja tu nie pomoge niestety a leczeniem farmakologicznym sie juz nie da zaleczyc???

ja też mam małą nadżerkę ,ale cytologia wyszła mi super i gin powiedziała ze nadżerka moze ustąpić sama w ciąży a jak nie poźniej się będziemy o to martwić;)

mmm, Melissa i eijf ja uważam, że dopóki tempki u Was nie spadają to coś może być na rzeczy. Nie przekreślajcie swoich szans dopóki nie spadną tempki! mmm tym bardziej, że Twoja mama miała krwawienia w ciąży, może masz coś takiego po niej?? :tak:

maziu kochana dziękuję za fluidki! Wyłapałam wszystkie co do jednego :-p zbieram je sobie skrupulatnie i mam nadzieję, że nazbierałam już wystarczająco dużo :-p co do testowania to idę Twoim śladem i chcę dopiero PO terminie @ testować, jak najpóźniej :tak:zaglądaj do nas jak często się da!!!

nikiforka, strasznie mi przykro
[*], tym bardziej, że to tak wyjątkowa osoba jak Twoja MAMA odeszła. Masz rację, Ona na pewno pomoże Ci i wyprosi dla Ciebie tam na górze dzieciątko - przekazała Ci życie a teraz Ty przekażesz je swojemu dziecku i w ten sposób podziękujesz Mamie za dar życia...

aslowik ja miałam małą nadżerkę kilka lat temu, lekarz smarował jakimś specyfikiem i zniknęła. Nie mam pojęcia co mogę Ci doradzić :-(

reklama
:-(okres spóźnia się już 8 dzień...a cztery dni temu test był na minus,ehhhh......jutro idę zrobić próbę z krwi do laboratorium.cieszyłabym się bardzo tym brakiem okresu,ale...boli mnie podbrzusze i piersi.i boję się,że jednak nadejdzie...aj,żeby nam wszystkim się udało- w przyszłe wakacje można by spacerować już z maluchem..:tak:.

Do góry