reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

To ja też się zgłaszam :) Mam nadzieje, że wszystkie będziemy mieć pierwsze miejsce egzekwo :) :)

Właśnie przed tabletkami mój cylk wynosił 28-30 dni w trakcie brania anty wiadomo był jak w zegarku :) a teraz pół roku temu odstawiłam i mój cykl wynosi 35-38 dni i zastanawiam się czy to się jeszcze w normie mieści :) :) zresztą na długość nie narzekam bo mi to na rękę przynajmniej z jedej strony :) zresztą sama @ też tylko na dwa dni przyjeżdża :) Moja ginekolog mówi że wszystko ok ale jej to akurat do końca bym nie ufała.

jesli po odstawieniu masz takie to jeszcze nie jest tak żle po tabletkach organizm dopiero sie reguluje u niektórych od razu wraca do normy a u nie których dzieją sie dziwne rzeczy...ja mam po odstawieniu mam po 40 -44 dni,

POWODZENIA w konkursie i owocnych wyników ;-)

ja tez sie zapisuje :-);-)

reklama
raczej nie dobrze... ale widocznie nie ma to związku z zajsciem w ciąze jesli nic nie powiedziała, następnym razem jak bede w pl to powtórzę to badanie i zapytam sie dokładnie o to
a mnie dzis na badaniach ,bo pytalam o hormony,powiedziala ze jak prolaktyna jest za wysoko to bardzo utrudnia (o ile nie uniemozliwia ale glowy za to uciac nie dam) zajscie w ciaze i ja trzeba zbic!nawet o tym na necie czytalam.Wiec ja bym sie zainteresowala ta prolaktyna.mowie tak bo ona sama zaczela ze prolaktyna u mnie w porzadku a to tez jeden z problemow jak wysoka!o ile pamietam castangus zbija prolaktyne ale musialabys spytac lekarza jak brac.
p.s.melissa to ty jutro testujesz??temperature masz bardzo ladna.moze sie udalo!

ja prolaktyne miałam ok , tylko ta drugą prolaktyne z obciązeniem mam nie tak, musze jeszcze przeczytac na necie o co to chodzi,
narazie mam małe plamienia takie,lekko brazowe wiec pewnie @jutro przyjdzie lub pojutrze, raczej nie bede juz testoowac...

nikiforka, wyrazy współczucia...
u mnie ból brzucha jak na @..byłam już 2 razy w toalecie sprawdzić, czy przypadkiem nie przyszła, ale nie ma.....zobaczymy, co bedzie jutro. dzisiaj już się zmywam, idę sobie wypoczywać, bo 3 godziny na spacerze byłam..:tak:

Ja również zapisuję się do konkursu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikiforka bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojej mamy, być może ustąpiła miejsca Twojemu dzieciaczkowi które nosisz lub będziesz zaraz nosić.

reklama
Do góry