reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja ogolnie jestem z pomorza i zawsze wyjezdzalam na sylwestra w gory. Teraz mieszkamy w Pradze i chyba tez gory w tym roku wypadną bo blisko. Ale jezeli chodzi o woj slaskie to nie mam pojecia.

reklama
Ale naskrobalyscie:sorry::laugh2: czytam i czytam

Kiciaq wszystkiego naj naj z okazji urodzin i przede wszystkim fasolki:-)

Ciekawe jak Wisienka po badaniu?

Witajcie Kochane Staraczki.
Długo mnie tu nie było i zniknęłam tak nagle z forum.

Nie mam głowy do tego aby nadrobić zaległości więc od razu GRATULUJĘ tym, którym się udało wreszcie zafasolkować.

Serdecznie witam Nowo Przybyłe Staraczki.

Dziewczyny u mnie się pokomplikowało i nie wiem kiedy będę w stanie starać się o dzidzię. Minął już tydzień od...nagłej śmierci mojej Kochanej Mamy.
Jakie to życie jest kruche...i nagle staje się szare. Ogarną mnie taki Wielki Smutek, że nie mam siły starać się o Nowe Życie.

Chociaż wiecie mam taką cichą nadzieję, że gdy odzyskam siły to Mama sprawi, że ciąża przyjdzie szybciej niż się spodziewałam. Śmierć za Życie, to byłby cudowny prezent od Mamusi.

Pozdrawiam Was serdecznie.

Witajcie Kochane Staraczki.
Długo mnie tu nie było i zniknęłam tak nagle z forum.

Nie mam głowy do tego aby nadrobić zaległości więc od razu GRATULUJĘ tym, którym się udało wreszcie zafasolkować.

Serdecznie witam Nowo Przybyłe Staraczki.

Dziewczyny u mnie się pokomplikowało i nie wiem kiedy będę w stanie starać się o dzidzię. Minął już tydzień od...nagłej śmierci mojej Kochanej Mamy.
Jakie to życie jest kruche...i nagle staje się szare. Ogarną mnie taki Wielki Smutek, że nie mam siły starać się o Nowe Życie.

Chociaż wiecie mam taką cichą nadzieję, że gdy odzyskam siły to Mama sprawi, że ciąża przyjdzie szybciej niż się spodziewałam. Śmierć za Życie, to byłby cudowny prezent od Mamusi.

Bardzo przykre, może to dobry momoent zeby wypelnic pustki po mamie dzidzia :-(

.

Bardzo mi przykro:-:)-:)-(.....
[*]

witam !:happy:

kiciaq najlepszego z okazji urodzinek:-):-):-) życze ci zdrówka, szybkiego zafasolkowania i wszytkiego o o czym marzysz:-):-)

ja dzis w nienajleprzym chumorze jestem, @ sie zbliza wielkimi krokami i raczej juz nie zatestuje jutro...

przyszlam znow do domu i zanim to wszystko przeczytam!Naprawde jak ktos nie siedzi caly dzien na forum to trudno nadarzyc,ale sprobuje.Taka propozycja:moze trzymajmy sie bardziej tematu co?Nie wiem co wy

mi sie wydaje ze czasmi dobrze jest poczytać i popisać o czyms innym i dowiedziec się wiecej o innych itd a nie tylko pisac o objawach i cyklach....rozumiem ze taki jest temat ale....
ja tez codziennie czytam po 20 stron ale lubie czytac to co dziewczyny popisały nawet jesli nie jest to na temat....jak mi sie nie bedzie chciało to po prostu nie bede czytac....

progesteron, prolaktyne( z jakimś lekiem) eshadiol, TSH i TH4 i jeszcze mnie czeka powtórka między 17-22 dc

mmm... widze ze robiłas tą prolaktyne z obciążeniem ?? znaczy dostałas taka tabletke i pogodzinie miałas znowu badanie? ja tez to miałam, ta prolaktyna wysżła mi bardzo żle ale ginekolozka nic na to nie powiedziała a ja dopiero sie skapłam jak juz w domu byłam i sprawdziłąm na necie wyniki i sie okazało że norma to wzrost do 5 razy a mi wyszło ponad 10:szok:

T... Każda z nas będzie, tyle że trzeba w to wierzyć a nie się załamywać. Wiem łatwo jest mówić, ale ja też to przeszłam :tak:. Trzymajcie się kochane, a za rok z wózeczkami będziemy chodzić

podoba mi sie twoje nastawienie:tak::-) ja też tak mysle chociaz dzisiaj mam zły dzien i zdołowana jestem ale pewnie mi przejdzie....

....

bardzo ci współczuje,
trzymaj sie,

reklama
Zróbmy zawody: która z nas pierwsza zajdzie :)
Nagroda główna
-Gratulacje od wszystkich
-Superswietny dzieciaczek
-szczescie i spelnienie
Nagrody pocieszenia
-Nie gorszy od tego z nagrody glownej dziciaczek
-Milosc
-Superpachnace pieluchy w Waszych domach :-D
Zapraszam do konkursu. Uczestnicza w nim wszystkie, pod grozba kary w przypadku odejscia przed ogloszeniem wynikow.
Rozwiazanie konkursu 2010 rok powodzienia
Rozpoczynamy od dnia 20. 08 2009 roku;-)
3 mam kciuki za wszystkie uczestniczki i mismamusie 2010 roku!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Do góry