reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
MMM mi też nie spadała:-D, więc może ............ Dobrze mówisz, lepiej czasami się oderwać od jednego tematu. Wiadomo jakiego, im bardziej pragniemy tym trudniej będzie zajść, mimo wszystko trzymam kciuki
czekam na wyniki może się wszystko wyjaśni, wprawdzie mam @ ale jaoś dziwnie

mmm-to byla propozycja ale sama wiem ze jak ma sie czas to fajnie jest pisac a jak sie po calym dniu wraca do domu to ciezko nadrobic ale chyba w koncu daje sie rade.

wisienka-to chyba bedziemy od tego samego dnia zaczynaly nowy cykl...bo ja chyba wlasnie @ dostalam.chyba po raz pierwszy nie placze a to dzieki becie (mimo ze po cichu gdzies tli sie ze to moze pomylka) i przez to ze wiem ze cos tam nie tak...

emilchen-kochana jestes ze mi tak dobrze zyczysz.wiedzialam ze to irracjonalne ale czloweik taki naiwny ze czasem jeszcze sie ludzi.Niepotrzebnie bo wlasnie chyba dostalaam @.na razie sam braz i sluz ale sie rozkreci.tylko temperatura jeszcze nie spadla.moze wlasnie przez wakacje i wyjazd wszystko sie "roztegowalo...".najgorsze ze tak optymistycznie nie zaczne nowego cyklu bo i tak wiem ze cos mi utrudnia zajscie w ciaze.mam tylko nadzieje ze sie dokopie i wkrotce wszystko bedzie ok.Moj chlopak mowi ze za rok o tej samej porze bede juz spacerowala z maluchem...oby.Ciekawe co powie jakis lekarz w nl?

Okres a raczej przypominający @ można mieć nawet do 4 miesiąca. Trzymam kciuki.
wiem bo moja mama tak miała jak była w ciąży ze mną, dlatego przestałam brać wiesiołka (wziełam 10 tabl) i czekam co będzie dalej, a testów nie chcę robić, jak będę miała podniesiony progesteron zrobię bete

dzięki, mam nadzieję, że będą ok, ale na wyniki muszę czekać do poniedziałku :crazy::crazy::crazy::crazy:
Troche dlugo, a jeszcze im bardziej by sie chcialo wiedziec co i jak to tym bardziej sie dluzy do wynikow... ale trzeba byc dobrej mysli! napewno beda dobre ;-)
Znajoma miala tak zwana wpadke 1,5 roku temu, a jej siostra 4 miesiac sie stara i nic.. i tak to jest wlasnie zawsze na odwrot...

reklama
wiem bo moja mama tak miała jak była w ciąży ze mną, dlatego przestałam brać wiesiołka (wziełam 10 tabl) i czekam co będzie dalej, a testów nie chcę robić, jak będę miała podniesiony progesteron zrobię bete
no jak progesteron wysoki to mozesz sprawdzac.ja zanim dostalam wyniki bety to to juz mi powiedziala ze progesteron za niski na ciaze...:( a w ogole fajnie tam robic wyniki bo robilam badanie i za chwile mozna ladnie na internecie sprawdzic.

Do góry