reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
przyszlam znow do domu i zanim to wszystko przeczytam!Naprawde jak ktos nie siedzi caly dzien na forum to trudno nadarzyc,ale sprobuje.Taka propozycja:moze trzymajmy sie bardziej tematu co?Nie wiem co wy na to.
U mnie juz chyba @.W ogole jakas lewa jestem.Do tej pory mialam ladne 27-28 dniowe cykle.Tym razem to moj 24 dzien dopiero...Owulacja byla bardzo szybko bo w 11dc.No i dzis dopiero 13dpo czyli faza lutealna znow krotka.Jezu czy mnie sie kiedykolwiek uda?@ chyba juz sie rozpoczela ale zaznacze ja na ff jak sie rozkreci bo dopiero mnostwo sluzu z brazowym a nie z krwia....
Bylam na dodatkowym badaniu Fh3 ktore wyszlo w porzadku czyli zarowno fh3 jak i fh4 oraz cos tam jeszcze z tarczyca bylo ok tylko anty tpo za wysokie i trzeba cos z tym zrobic.Kobieta ktora robila badanie byla bardzo mila i choc nie jest lekarem to wiedziala o wiele wiecej niz ta lekarka ogolna z nl...Powiedziala mi ze to naprawde moze utrudniac zajsc w ciaze(ona zna kobiety ktore majac wysokie anty tpo maja dzieci ale jest trudniej) i niszczy to tarczyce.Nawet probowala zadzwonic do jakiegos endokrynologa ale nie odbieral...szkoda bo moze od razu cos by powiedzial a tak musze latac w nl a tam zeby sie umowic...no ale moze przesadzam i nie bedzie tak zle?nie lubie tam po lekarzach chodzic i zaluje ze nie mam wiecej czasu w pl bo na pewno bym poszla.jak mi tam nie wyjdzie to znow odwiedze kogos w PL choc moj chlopak powiedzial ze musi tam wyjsc i nie bedzie nas nikt zbywal.oby bo ja chce jak najszybciej by sie udalo a na razie to se moge probowac.jakbym z gory na niepowodzenie skarana byla.jeszcze ciekawe co innego wyjdzie w tych wynikach za 2 tyg.ciesze sie ze tyle sprawdzilam bo reszta hormonow ztego co slyszlam w porzadku i prolaktyna czy progesteron tez

p.s.i nie wiem czemu nie spadla mi temperatura przy @?zawsze leciala w dol juz poprzedniego dnia przed @ a dzis rano 37,teraz tez(choc po poludniu sie nie liczy) to chyba jutro bedzie nizsza...

Witam :)

mmm ma racje ciezko jest nadgonic Was ;-)
Kiciaq dolaczam sie do zyczonek :-) a przedewszystkim zycze spelnienia tego najbardziej wymarzonego...;-)
Myslalam ze juz z rana sie pokaze @ ale narazie cisza :no:
A wogole to mialam straszny dzien w pracy, a maz musi zostac do 18 w swojej pracy, a pogoda za oknem fantastyczna.... ehh
Dobrze ze jest to forum i takie fajne osobki w tym watku :-) pozdrawiam ;-)

mmm a wjakich dniach badasz prolaktyne i progesteron. bo mojej znajomem lekarz mówił aby zrobiła obojetnie kiedy tylko aby pamiętała który był dzień cyklu

p.s.i nie wiem czemu nie spadla mi temperatura przy @?zawsze leciala w dol juz poprzedniego dnia przed @ a dzis rano 37,teraz tez(choc po poludniu sie nie liczy) to chyba jutro bedzie nizsza...
ni też tem nie spada
a co do tego trzymania się tematu... hmmmmmm myślę, że to nie będzie takie proste, czasem lepiej się trochę oderwać i porozmawiać o czymś innym

reklama
ni też tem nie spada
a co do tego trzymania się tematu... hmmmmmm myślę, że to nie będzie takie proste, czasem lepiej się trochę oderwać i porozmawiać o czymś innym

MMM mi też nie spadała:-D, więc może ............ Dobrze mówisz, lepiej czasami się oderwać od jednego tematu. Wiadomo jakiego, im bardziej pragniemy tym trudniej będzie zajść, mimo wszystko trzymam kciuki

Do góry