reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Właśnie nie wiem podbrzusze i krzyż to mnie bolą ok 2 miesięcy, lekarz powiedział że mam się cieszyć, ale z czego jak obolała chodzę :zawstydzona/y:. Dopiero co mi się @ skończyła, a ja dalej mam boleści. Kochaniutka w sumie dobrze zę z rana pracujesz popołudnie zawsze wolne :-D
No dokładnie, też mnie cieszy. Wiec zaniedlugo koncze a jutro weekend. I chyba na sobote was opuszcze bo ide na wesele :-D

reklama
emilchen-co ty opowiadasz o temp?masz bardzo wysoka!
no właśnie narzekałam wcześniej, bo miałam poniżej 36,6, skok jakiś taki niepoważny :-D a teraz się rozbrykały i sama się dziwię, bo ostatnio nawet 36,8 nie osiągnęłam...

Tak sobie myślę, że może jakbym miała naprawdę wysokie tempki, takie jakich nigdy nie mam czyli powyżej 37 (bo bardzo rzadko mi się zdarzało 37 i to tylko na jeden dzień, ostatnio w lutym :-p) to wtedy może by było coś na rzeczy, bo to byłaby dziwna zmiana jak na mnie. Tylko wtedy pewnie bym się nakręciła, że to na pewno ciąża, a jakby się okazało, że nie? hmm dobrze jest tak jak jest.

eijf a za Ciebie ja dalej trzymam kciuki czy tego chcesz czy nie, nawet jeśli to się wydaje nieracjonalne :-p

cześć dziewczyny własnie wrociłam z pracy i zabieram sie za obiadek, dzisiaj leczo, byłam na badaniach, 2 razy mi ktew pobierali, i po pierwszym pobraniu dali jakąś tabletkę po której czułam się paskudnie, ledwo w pracy wytrzymałam, swoją drogą mam nadzieję że żaden pacjent nie pomyślał że jestem pijana bo w głowie mi się strasznie kreciło

reklama
cześć dziewczyny własnie wrociłam z pracy i zabieram sie za obiadek, dzisiaj leczo, byłam na badaniach, 2 razy mi ktew pobierali, i po pierwszym pobraniu dali jakąś tabletkę po której czułam się paskudnie, ledwo w pracy wytrzymałam, swoją drogą mam nadzieję że żaden pacjent nie pomyślał że jestem pijana bo w głowie mi się strasznie kreciło
jakie badania robiłaś? bo mam do nadrabiania mnóstwo stron i niedoczytałam

Do góry