reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabka dziwne pytanie :eek: bo ja pamietam jak szlam na usg po poludniu to rano bzyk bzyk bylo :-)

olkale no wlasnie ja nie mam przyjaznego gina tam :-( to jest wlasnie u mnie medicus... on mi da na to co on uwazal ... niestety jak robilam wyniki po porodzie dlaczego tak sie stalo to jak chcialam zeby mi wypisal na kilka rzeczy jakie moj prywatny mi kazal to on calkowicie to zanegowal i wypisal na inne z czego z jego nic nie wyszlo a z tch od prywatnego wyszlo i postanowilam ze nigdy juz do tego palanta nie pojde...

reklama
zabka dziwne pytanie :eek: bo ja pamietam jak szlam na usg po poludniu to rano bzyk bzyk bylo :-)

olkale no wlasnie ja nie mam przyjaznego gina tam :-( to jest wlasnie u mnie medicus... on mi da na to co on uwazal ... niestety jak robilam wyniki po porodzie dlaczego tak sie stalo to jak chcialam zeby mi wypisal na kilka rzeczy jakie moj prywatny mi kazal to on calkowicie to zanegowal i wypisal na inne z czego z jego nic nie wyszlo a z tch od prywatnego wyszlo i postanowilam ze nigdy juz do tego palanta nie pojde...
ja też chodziłam do medicusa i też szałowo nie było

Olkale po zalogowaniu się jest taka opcja zakres karty w pdf i jak tam wlazłam to chyba wszystkie możliwe badania się wyświetliły jakie tylko istnieją

kurcze nie wiem ...podobno sie nie opłca prywatnie...ale jakby w szkole się znalazło kilka osób i szkoła mogłaby wystapić z pytaniem? Popytaj sie kolezanek...
ale u nas szkoła to na nic nie ma pieniędzy i pani dyrka boi sie cokolwiek zrobić więc dętka z tymi badaniami:-(

a moze gdzieś w pobliżu jest coś innego?

Olkale po zalogowaniu się jest taka opcja zakres karty w pdf i jak tam wlazłam to chyba wszystkie możliwe badania się wyświetliły jakie tylko istnieją
to twój zakres:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lopop no wlasnie medicus to kicha wielka... ehh ale tu w oopolu tylko to mam . co do pieniedzy firm to u nas ostatnio dyro nie mial kasy zeby nam dac na zszywki do spinaczy i kazal spinaczami zczepiac paragony ze zleceniami dopuki te si enie skonczyly :-D zenada poprostu to samo ze znaczkami do kupujacych jak trzebabylo list wyslac... kierowniczka POKu musiala z wlasnej kieszeni dac kase na znaczki a on po miesiacu jak dostal pieniadze z gory to jej oddal... brak slow nie dziwie sie ze chca ta firme zamknac ale dopiero rok temu ja otworzyli :eek:

reklama
Do góry