reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

olkale a nie musi ci na to lekarz wypisac skierowania?? bo u mnie musi bo jak ja chce to mi nie zrobia a gin z tego medicavera jest dbilem :-(
musi lekarz współpracujacy...u Nas nie ma medicovera tylko placówki współpracujace...poszłam do mojej gin i powiedziałąm, ze maż chce jechać na konsultacje do kliniki do Poznania i tam chcą zebym z takimi badaniami przyjechała;-) i chcę oszczędzić kasę jak mam karte:-D wypisała...

zastosowałam metodę wywyerania wpływu...zrzuciłam odpowiedzilalnosć na kogoś innego
Moze u Was też są placówki współpracujace....moze gin bardziej przyjazny?

reklama
olkale:-D no no ja tez wlasnie masowy atak wszystkim co sie da :-D:-):tak:

masakra z tymi monitoringami co piszecie... a to nie trzeba tylko wtedy zeby zobaczyc czy rosnie i czy pekl??:eek: ja tak bede chodzila i wiecej nie chce bo ie mam tyle kasy :sorry:
słońce no to jest własnie ten komfort karty..nie patrze ile razy chodz , z anic nie płacę...nie wiem ile jeszcze popracuję w tej mojej firmie dlatego tak korzystam....

jakbym chodziła prywatnie to szła bym ok 12-13 dc i potem ok 15-16 i tyle....pewnie nie każdego miesiaca...a moze bym pokombinowała jak wporzo ginna NFZ to pierwsza wizyta na NFZ z monitoringiem a druga pryw i nie mówiłąm bym jedenemu o drugim;-)

hej kobietki mam pytanko ile czasu(dni) przed usg u gina niemozna sie przytulaskowac???
ja nie robie zadnych luzów...jak jest płodny czas to ostro dajemy;-) i usg robię:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
musi lekarz współpracujacy...u Nas nie ma medicovera tylko placówki współpracujace...poszłam do mojej gin i powiedziałąm, ze maż chce jechać na konsultacje do kliniki do Poznania i tam chcą zebym z takimi badaniami przyjechała;-) i chcę oszczędzić kasę jak mam karte:-D wypisała...

zastosowałam metodę wywyerania wpływu...zrzuciłam odpowiedzilalnosć na kogoś innego
Moze u Was też są placówki współpracujace....moze gin bardziej przyjazny?
wiesz przed chwileczką też w Chojnicach znalazłam placówkę współpracującą w necie będę musiała się tam przejść i sie po pytać

ten zastrzyk wstrzykną w cipeńki żeby przez ten kontrast widzieć:sorry:
super :szok:

no właśnie mój jak był pęcherzy to kazał przychodzić co 2-3 dni i obserować tylko że do niego trudno się dostać i w końcu się zniechęciłam bo raz dodzwonić się nie możesz to 2-3 godziny czekasz prywatnie żeby wejść na 10 minut masakra- liczę że u tej babki będzie inaczej
no to moze zniechęcić, ale warto się poswięcić chociaż 1-2-3 cykle zeby było wiadomo co się dzieje...tak mi się wydaje...

o nowe zdjątko Agutka Super!!!! ;-)

Dziękuję - takie samouwielbienie. :eek: :laugh2: :-p :zawstydzona/y:

agutka a mosze mizanka 1?? ona jest taka chyba na wszystko po troche :tak:

ja tez niemialam zadnych badan i zdecydowalam sie na nr 3 bo moze pomoc a napewno niezaszkodzi:tak:

Agutka ja polecam mieszankę 1, bo ona uniwersalna bardzie jest...ja też do końca nie wiem co u mnie nie gra i właśnie na wyregulowanie ją piję:tak:

No to muszę poczytać o tej 1,skoro wygrała w podpowiedziach. :-p

zrobiłam teściora ale nic jedna krecha, tak mnie korcił i już, ale jeszcze się łudzę że zrobiłam za wcześnie:-(

Bankowo za wcześnie!

A mam pytanko czy któraś z was ma również tak że partner ma dziecko z poprzedniego związku?

U Nas jest na odwrót. :tak: :-)
Szkoda tego chłopca,naprawdę... :-(

Widzę że holsy na topie.
Wiecie co ja to myślałam że może jestem jakś dziwna i wyuzdana bo kiedyś rozmawiałam a właściwie przysłuchiwałam się rozmowei koleżanek z pracy o seksie i byłam wręcz zakłopotana dlatego się nie odzywałam bo one jeśli chodzi o pieszczoty faceta były takie zimne i stanowcze że nigdy nie zrobią facetowi dobrze bo to obrzydliwe. Ja wychodzę z załżenia że jak ludzie się kochają i sobie ufają i godzą się obydwoje na jakies numerki to jest ok i nie jest to nic złego.

:tak: :tak: :tak: :-)

olkale weszłam na stronke medicover zalogowałam się na swoją kartę i co wszystko co tam mam wypisane w zakresie to mogę ? bo tego od cholery praktycznie wszycho :sorry:

olkale weszłam na stronke medicover zalogowałam się na swoją kartę i co wszystko co tam mam wypisane w zakresie to mogę ? bo tego od cholery praktycznie wszycho :sorry:
no widzisz to szybciutko do matopatu się rejestruj...tak najlepsi w Toruniu

ja długo też nie korzystałam ale sie:wściekła/y: i już korzystam:-D

reklama
Do góry