reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Notatki musisz robic;-)
NIe dozylnie tylko docipnie:-D
to jak zastrzyk mi zrobią dowcipnie...bardzo dowcipne;-)
tak notatki mam...;-)

:szok:Matko Boska skąd tego tyle :szok: lekarz Ci kazał czy sama chcesz?

robisz to wszystko prywatnie czy na NFZ ?
Boja raczej prywatnie na NFZ jak byłam ostatnio u lekarza to nawet morfologii mi nie chciała zlecić :laugh2:
batonik mam karte medicover z firmy i wyciagam z niej co mogę...gdybym robiła prywatnie to zrobiłąbym w 2-3 dc najważniejsze (LH i FSH) i w 21 dc prolaktynę i progesteron...
a co do lekarzy to właśnie o to chodzi, ze mnie :angry: takie żydy (nie chc nikogo obrazić) ale skapia na każdej pacjentce, zeby za duzo kasy z kontraktu nie stracić i zarobić....to nie lekarze tylko biznesmeni...jka słysze, ze ktoś rok czy 2 lata chodzi do lekarza, aten mu łaskę rob z badaniemi to mnie to wpienia poprostu!!!

reklama
to jak zastrzyk mi zrobią dowcipnie...bardzo dowcipne;-)
tak notatki mam...;-)

batonik mam karte medicover z firmy i wyciagam z niej co mogę...gdybym robiła prywatnie to zrobiłąbym w 2-3 dc najważniejsze (LH i FSH) i w 21 dc prolaktynę i progesteron...
a co do lekarzy to właśnie o to chodzi, ze mnie :angry: takie żydy (nie chc nikogo obrazić) ale skapia na każdej pacjentce, zeby za duzo kasy z kontraktu nie stracić i zarobić....to nie lekarze tylko biznesmeni...jka słysze, ze ktoś rok czy 2 lata chodzi do lekarza, aten mu łaskę rob z badaniemi to mnie to wpienia poprostu!!!

nom ja właśnie byłam ostatni raz u lekarza rok temu a ona mi z takim tekstem wyjechała :wściekła/y: wredny babsztyl

Ja też mam kartę medicover ale standard z firmy to się pewnie nie łapię jak znam życie bo bardzo uboga

no ja wiem tylko że czasem (a tak było u mnie) jeden poprawia drugiego i wtedy zgupieć można bo i tak nie wiesz który dobrze mówi.
A wszyscy to prywatnie czy na NFZ też któryś?

no tak ale jesteś w stanie ocenić lekarza po pierwszej wizycie, jak nawet mu się do badan (aktualnych) nie chce zajrzeć to o nim już coś wiesz...jak słysze jeden cykl co2-gi dzien na monitoring, bo chce zobaczyć co się z pęcherzykim dzieje, bez tego nie ruszymy, to też juz wiem, ze jest ok...
tak myślę...
do tej pory ta moja to oglądała mi pęcherzyk ok 10-14 dc i potem nie mówiłą żeby przyjść do sprawdzenia czy pękł...więc ja w sumie nawet nie wiem, czy on ma odpowiednią wielkosć przy owulce i nie wiem czy pęka?

o ja tez mam medicavera karte :bialy abonament :-) z firmy..

olkale widze ze masz wszystko zaplanowane jak ja :-) u mnie tez mojitoribgi od tego cyklu, mierzenie tempki i ladna dieta z magnezem :-) mezus juz ladnie wpierdziela androwit :tak:

jej a ja zaraz do pracy jade do meza chyba a moze nie ... hmm musz epomyslec..

nom ja właśnie byłam ostatni raz u lekarza rok temu a ona mi z takim tekstem wyjechała :wściekła/y: wredny babsztyl

Ja też mam kartę medicover ale standard z firmy to się pewnie nie łapię jak znam życie bo bardzo uboga
te badania, które robie są na biały pakiet...to nie jest żaden wypasiony pakiet...napisz do nich maila z nr karty i poroś o zakres usług...ja tak zrobiłam i się okazało, ze prawie wszystkie badania laboratoryjne mogę robić...to robie:-D

o ja tez mam medicavera karte :bialy abonament :-) z firmy..

olkale widze ze masz wszystko zaplanowane jak ja :-) u mnie tez mojitoribgi od tego cyklu, mierzenie tempki i ladna dieta z magnezem :-) mezus juz ladnie wpierdziela androwit :tak:

jej a ja zaraz do pracy jade do meza chyba a moze nie ... hmm musz epomyslec..
niby zawsze miałam zaplanowane...ale ten cykl to zmasowany atak robię;-)

no tak ale jesteś w stanie ocenić lekarza po pierwszej wizycie, jak nawet mu się do badan (aktualnych) nie chce zajrzeć to o nim już coś wiesz...jak słysze jeden cykl co2-gi dzien na monitoring, bo chce zobaczyć co się z pęcherzykim dzieje, bez tego nie ruszymy, to też juz wiem, ze jest ok...
tak myślę...
do tej pory ta moja to oglądała mi pęcherzyk ok 10-14 dc i potem nie mówiłą żeby przyjść do sprawdzenia czy pękł...więc ja w sumie nawet nie wiem, czy on ma odpowiednią wielkosć przy owulce i nie wiem czy pęka?
no właśnie mój jak był pęcherzy to kazał przychodzić co 2-3 dni i obserować tylko że do niego trudno się dostać i w końcu się zniechęciłam bo raz dodzwonić się nie możesz to 2-3 godziny czekasz prywatnie żeby wejść na 10 minut masakra- liczę że u tej babki będzie inaczej

reklama
olkale:-D no no ja tez wlasnie masowy atak wszystkim co sie da :-D:-):tak:

masakra z tymi monitoringami co piszecie... a to nie trzeba tylko wtedy zeby zobaczyc czy rosnie i czy pekl??:eek: ja tak bede chodzila i wiecej nie chce bo ie mam tyle kasy :sorry:

Do góry