reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zrobiłam teściora ale nic jedna krecha, tak mnie korcił i już, ale jeszcze się łudzę że zrobiłam za wcześnie:-(
Ty wez sie pukjnij w glowe!!! Jasne, ze nie wyszedl! NIe szkoda Ci kasy, na takie wczesne testowanie?;-)

Bylam i wrocliam. Jest pecherzyk :rolleyes: 17 mm! Panu doktorowi sie podoba;-) I powiedzial, ze mam teraz wykorzystac Malza:tak:
Ale niestety, jak zawsze, gdy ja mam te dni, on musi wyjechac:wściekła/y: Wiec nie wiem, czy bedzie kolejne podgladanko. Kazal mi zrobic w sobote i niedziele testa owu. I w zwiazku z tym zakupilam sobie paczke testow a aptece, bo to co mam z allegro chyba sa nieco felerne. I w szufladzie pani miala nie tylko testy LH, ale tez ciazowe i kusilo mnie, zeby kupic, ale sie opanowalam:tak:

reklama
Ty wez sie pukjnij w glowe!!! Jasne, ze nie wyszedl! NIe szkoda Ci kasy, na takie wczesne testowanie?;-)

Bylam i wrocliam. Jest pecherzyk :rolleyes: 17 mm! Panu doktorowi sie podoba;-) I powiedzial, ze mam teraz wykorzystac Malza:tak:
Ale niestety, jak zawsze, gdy ja mam te dni, on musi wyjechac:wściekła/y: Wiec nie wiem, czy bedzie kolejne podgladanko. Kazal mi zrobic w sobote i niedziele testa owu. I w zwiazku z tym zakupilam sobie paczke testow a aptece, bo to co mam z allegro chyba sa nieco felerne. I w szufladzie pani miala nie tylko testy LH, ale tez ciazowe i kusilo mnie, zeby kupic, ale sie opanowalam:tak:

No Kochana musisz wykorzystać swojego nie ma co pęcherzyk ja ta lala :tak::-)

szkoda mi kasy ale wiesz tak sobie pomyślałam, że zrobię teraz może później nie będzie mi potrzebny bo ja mam @ jak w zegarku i jak mi się dwa dni spóźni to będę wiedziała na 100% że fasolka, a poza tym nie wiem czego ja się spodziewałam że będą dwie ciemne krechy :shocked2:, głupol ze mnie jest totalny no cóż :baffled:

nom termin @ mam na 05.03. więc chyba będę czekała do tego momentu i nie będę się schizować wcześniej tylko myślami oczywiście :-D czyli jeszcze tydzień i dwa dni

ja chyba tez nie bede wczesniej bo poki co czuje WIELKIE NIC!!!! ale z drugiej strony chcialabym wiedziec czy jest czy nie ma.... no nic, poki co czekam do 2-3 marca i wtedy zdecyduje....

:-) trzymam kciuki za II kreseczki ;-):tak::-)

zrobiłam teściora ale nic jedna krecha, tak mnie korcił i już, ale jeszcze się łudzę że zrobiłam za wcześnie:-(

:-D fajna jesteś :-D stanowczo za szybko :tak::tak::tak:

piękny pęcherzyk :tak: to życzę pięknego i owocnego fasolkowania :tak:

:-D przyszły ziółka :-D dziś pierwszy dzień próbowania -ciekawe czy smaczne... :-p pachną ładnie :-p:-p:-p

reklama
Do góry