reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam
Czytam czasami wasze posty i przezywam wszystkie proby zajscia w ciaze z Wami.Wiem jak to jest my z mezem staralismy sie 3 lata o dzidziusia(obydwoje jestesmy po 30-tce) i w koncu sie udalo.Na 1 marca mam termin porodu nie moge sie doczekac.To nasze pierwsze dzieciatko.

W momencie kiedy zaszlam w ciaze maz bral tabletki MACA firmy NOW sa one miedzy innymi na bezplodnosc a ja trzymalam nogi w gorze:)Nie wiem czy to dzieki tym tabletkom ale warto wyprobowac.
no to fajniutko gratuluje jaka plec dziecka???+

o to jestem spokojna bo wiesz ja mam małą schizę po tych 2 poronieniach więc pewnie bym dostała a poza tym jak chodzisz prywatnie to zawsze dają :tak:

a że ja jestem maniakiem sklepowym to nic bym nie robiła tylko po 3 m-cu łaziłabym do sklepów z gadżetami dziecięcymi i byłabym w 7 niebie :-D
ja tez dopiero 4 tydzien a ja juz po sklepach dzisiaj buszowalam haha
wscieklam sie jutro moj synek ma pizama party w przedszkolu a nie bylo rozmiaru na niego pizamy moze meul kupi po drofdze do domu
Co tam na obiad kobitki gotujecie ja tacos z miesem mielonym fasola papryka zawijane w placek
nawet nie wiem czy moge jesc mieso mielona jaja jak balony hehe

Kurcze,tak myślę nad tymi ziółkami...
Chciałabym też już je pić,ale nie wiem które (bo w sumie nie wiem,jaka jest przyczyna niezaciążania) i tak po głowie mi chodzą te na drugą fazę cyklu... Ale jeśli z nimi nie trafię,to ... nie zaszkodzą mi jakoś? :zawstydzona/y:

ja tez dopiero 4 tydzien a ja juz po sklepach dzisiaj buszowalam haha
wscieklam sie jutro moj synek ma pizama party w przedszkolu a nie bylo rozmiaru na niego pizamy moze meul kupi po drofdze do domu
Co tam na obiad kobitki gotujecie ja tacos z miesem mielonym fasola papryka zawijane w placek
nawet nie wiem czy moge jesc mieso mielona jaja jak balony hehe
Dawaj dokladny przepis!!!
Z tego co wiem, to nie mozesz jesc miecha surowego:tak:

Kurcze,tak myślę nad tymi ziółkami...
Chciałabym też już je pić,ale nie wiem które (bo w sumie nie wiem,jaka jest przyczyna niezaciążania) i tak po głowie mi chodzą te na drugą fazę cyklu... Ale jeśli z nimi nie trafię,to ... nie zaszkodzą mi jakoś? :zawstydzona/y:
Ja tez nie moglam sie zdecydowac - ja wiem, ze z owulka jest problem, ale wiem dlaczego (prl). Dlatego w tym cyklu bede pila na 2 faze, a od nastepnego nr 3 - bo wyglada, ze sa najbardziej skuteczne:tak:

Dawaj dokladny przepis!!!
Z tego co wiem, to nie mozesz jesc miecha surowego:tak:

Ja tez nie moglam sie zdecydowac - ja wiem, ze z owulka jest problem, ale wiem dlaczego (prl). Dlatego w tym cyklu bede pila na 2 faze, a od nastepnego nr 3 - bo wyglada, ze sa najbardziej skuteczne:tak:
nom miska kup mieso mielone usmaz z cebylka dodaj czerwonej faoli i sosu pomodorowego czy czyli
podsmarz w plasterki dlugie papryke tez dodaj do calosci poddus i juz
na placek taki do tacos daj salate zielona jak lubisz to mieso cieplutkie i kukurysze z puszki troszke i jedz ile wlezieeeeeeeeeee haha
szybkie i proste z kurczaka tez

Nosz kurde właśnie. Ja nie miałam żadnych badań i dlatego nie wiem,co pić,a czego nie. :-( Kiszka... Wielka. :-(
tak z ciekawosci czemu ty z cora w domu siedzisz ona nie chodzi do przedszkola? przezieebiona?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nom miska kup mieso mielone usmaz z cebylka dodaj czerwonej faoli i sosu pomodorowego czy czyli
podsmarz w plasterki dlugie papryke tez dodaj do calosci poddus i juz
na placek taki do tacos daj salate zielona jak lubisz to mieso cieplutkie i kukurysze z puszki troszke i jedz ile wlezieeeeeeeeeee haha
szybkie i proste z kurczaka tez
Dobra - bede jadla!:tak:

Uciekam do gina - trzyajcie kciuki, zeby bylo duzo duzych bombli:tak:;-)

reklama
Do góry