reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

reklama
No zobaczę co będzie. Dziś po powrocie do domu zrobię jeszcze jeden test, mam taki zwykły a mam też ten bardzo czuły zostawię sobie go na rano a wieczorem zrobię ten zwykły. Jeśli pokaże dwie kreski nawet z wieczornego moczu to będę pewna. Do tej pory wstrzymuje oddech i czekam. Ale przerażenie mnie ogarnelo i obawa żeby nie było to smutne rozczarowanie. [emoji58] Naprawdę będę siedzieć w napięciu cały dzień
Tak zarejestruj się koło środy to będziesz miała ukończony już 5 tydzień i powinno być już widać na USG.

No zobaczę co będzie. Dziś po powrocie do domu zrobię jeszcze jeden test, mam taki zwykły a mam też ten bardzo czuły zostawię sobie go na rano a wieczorem zrobię ten zwykły. Jeśli pokaże dwie kreski nawet z wieczornego moczu to będę pewna. Do tej pory wstrzymuje oddech i czekam. Ale przerażenie mnie ogarnelo i obawa żeby nie było to smutne rozczarowanie. [emoji58] Naprawdę będę siedzieć w napięciu cały dzień
Hormon ciążowy jest rano. Kochana nie masz o co się martwić.

Jestem w szoku bo naprawdę zamaczajac w tym moczu już jak się robiło mokro w. Tym okienku odrazu widziałam dwie kreski które po 30 sek robiły się coraz to bardziej intensywne. Napisalam do lekarza kazał mi zacząć jeść luteine 2xpo 2 tabletki
Hormon ciążowy jest rano. Kochana nie masz o co się martwić.

Jestem w szoku bo naprawdę zamaczajac w tym moczu już jak się robiło mokro w. Tym okienku odrazu widziałam dwie kreski które po 30 sek robiły się coraz to bardziej intensywne. Napisalam do lekarza kazał mi zacząć jeść luteine 2xpo 2 tabletki
No i super to podtrzyma ciążę i zapobiegnie poronieniu. Spokojnej ciąży ci życzę.

Kochana dziękuję chodź potwierdzę wam jeszcze wieczorem i rano czy to faktycznie do rze wykonany test i czy się udało bo jakoś tego nie czuje, kompletnie nie mam objaw jedyna o którym się doczytałam z formy to ten biały śluz przed @ ale wydawalo mi się że tak może być przed @,zobaczymy co się stanie jutro
No i super to podtrzyma ciążę i zapobiegnie poronieniu. Spokojnej ciąży ci życzę.

Kochana dziękuję chodź potwierdzę wam jeszcze wieczorem i rano czy to faktycznie do rze wykonany test i czy się udało bo jakoś tego nie czuje, kompletnie nie mam objaw jedyna o którym się doczytałam z formy to ten biały śluz przed @ ale wydawalo mi się że tak może być przed @,zobaczymy co się stanie jutro
Kochana ja przy 3 ciazach wogule nie miałam objawów moja siostra jest w trze jej ciąży teraz i ani przy synkach ani teraz przy córce nie ma objawów prócz tego że miesiączka się zatrzymała. Moja siostra nawet przy pierwszej ciąży miała okres przez około 14-16tc. A przy dwuch ciazach normalnie miesiączka się od razu pojawiła. A testy jej nie wychodziły.

Kochana napewno jutro rano też pokaże test dwie piękne kreski. Wierzę w to kochana całym sercem.

Dziękuję będę się cieszyć od jutra
Kochana ja przy 3 ciazach wogule nie miałam objawów moja siostra jest w trze jej ciąży teraz i ani przy synkach ani teraz przy córce nie ma objawów prócz tego że miesiączka się zatrzymała. Moja siostra nawet przy pierwszej ciąży miała okres przez około 14-16tc. A przy dwuch ciazach normalnie miesiączka się od razu pojawiła. A testy jej nie wychodziły.

Kochana napewno jutro rano też pokaże test dwie piękne kreski. Wierzę w to kochana całym sercem.

reklama
Do góry