reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

Ja dzisiaj czytałam na innym forum że czasami testy nie wychodzą bo z nimi różnie bywa. Innym dziewczynom dopiero wyszedł test równy miesiąc po terminie @
Z tym się zgodzę sama jestem tego przykładem początkowo testy nie wychodziły dostałam "okres" 2/3 dniowy z mniejszą intensywnością a kolejna @ już się nie pojawiła i okazało się że jest to 6 tydz ciąży
Powodzenia dziewczyny

reklama
No nie staram się długo ale jestem tak zeschizowana i nie wierzę w swoje szczęście poprostu myślę ciągle że źle coś zrobiłam [emoji26]
Kochana ja myślałam że Ty się starasz już długo i dlatego się boisz że może być wynik sfałszowany. Kochana ciesz się z testu. Nie ma co się martwić. Napewno jesteś w ciąży.

Z tym się zgodzę sama jestem tego przykładem początkowo testy nie wychodziły dostałam "okres" 2/3 dniowy z mniejszą intensywnością a kolejna @ już się nie pojawiła i okazało się że jest to 6 tydz ciąży
Powodzenia dziewczyny
Właśnie dlatego ja zawsze powtarzam że nie ma co się spieszyć z testami ponieważ różnie bywa i wyjdzie negatyw A okaże się że jednak jest się w ciąży. I nie potrzebny stres i nerwy.

Ale nie ukrywam czekanie jest najgorsze.

Ja robiłam wczoraj test wyszedł negatywny 33dc dzisiaj 34dc nadal @ Nie ma i kolejny test robię za 5 dni.

Od 1 maja liczysz ile dni minęło do dzisiaj. Czyli minęło 30dni tak? Przeliczasz to na tyg i wychodzi 4t2d.

reklama
Do góry