reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

Ja tak, w tym miesiącu też w tym czasie miałam podobne kłucia. Ale z tego co czytałam to jedne mają tak i jest potem ciąża a drugie na @ więc ciężka sprawa z tymi jajnikami. Najlepiej zaczekaj do terminu @!

Ciężko powiedzieć dlaczego tak to wygląda. Poczekaj jeszcze kilka dni i zobaczysz co się stanie. Ja to mam czasami taki napięty jakby miała mi skóra pęknąć!
Kochana ja czułam straszny ból prawego jajnika 2 i 3dc później było ok i od przed wczoraj pobolewaja raz mocniej raz słabiej i raz jeden raz drugi. To jest mój pierwszy cykl z odczuwaniem jajników

Wcześniej nigdy nie odczuwalam jajników i żadnych objawów przed @ ani w jej trakcie.
U mnie do tego dochodzi ból piersi ok 6 dni po owu..
Ale to już akurat znam z poprzedniego cyklu :/ zawsze mnie bolało 2 dni przed @ A od pewnego czasu już tydzień przed @

reklama
Jeśli wyjdzie mi negatywny test i nadal nie będzie miesiączki lub będzie blada kreska to zatestuje z Tobą 6 lub 7 czerwca. Żeby było Ci raźniej. Wcześniej nie chce testować bo się boję że zobaczę jedna kreskę albo okres przyjdzie tak jak w poprzednim cyklu na 38dc. Dlatego do pierwszego testu czekam aż do 39dc bo jeśli @nie będzie to jest jeszcze większą nadzieja ze się udało niż na dzień dzisiejszy.

Dzisiaj mam 32dc i wczoraj miałam średni ból lewego jajnika. I cały czas uczucie mokrosci jak bym @ już dostała A jej nie mam. Ten cykl naprawdę zrobił mi dużo nadziei że się udało i mam nadzieję że tym razem się nie rozczaruje.

U mnie do tego dochodzi ból piersi ok 6 dni po owu..
Ale to już akurat znam z poprzedniego cyklu :/ zawsze mnie bolało 2 dni przed @ A od pewnego czasu już tydzień przed @
Aha nie no ja bólu piersi nie czuje czasami tylko takie mrowienie i nic poza tym.

Boże jakia wstalam Połamana piersi zaczęły boleć, plamienia brak pewnie jutro [emoji37]na wyjeździe sie rozchula, bialego sluzu sporo

Nie nastawiam się bo w poprzednim też tak miałam że dopiero na 3 dzień od odstawienia luteiny dostałam @a odstawilam w pon wieczorem więc dziś jest 3 dzień więc spokojnie daje @jej czas do jutra[emoji21][emoji21]a dziś mam 29dc a mam cykle tak mniej więcej 27-28 dni

reklama
Dziś wyjeżdżam do piątku i bilam się z myślami czy wziąść testy ale nie zabieram będzie co ma być, czuję się dziś jak. Na @wiec nie ma co się rozczarować
Zazdroszczę takiego podejścia.

Ja jestem w tym cyklu nastawiona i pewnie będzie rozczarowanie ale mnie to zawsze spotykają zle rzeczy.

Mimo wszystko będzie mi smutno jak @ przyjdzie. Mam nadzieję że te pobolewanie jajników u mnie świadczą i wczesnej ciazy. Ale to się okaże za 7 dni.

Do góry