reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania

Witam mam pytanie i problem z narzeczonym staramy się o dziecko wszystko ostatnio było ok tzn miesiączka z kalendarzem w ręku regularnie niestety nam się nie udało
Ostatnio pierwszy raz miałam problem z miesiączką tzn musiała zostać wywołana luteina po braniu jej 3 mi nastąpiło krwawienie 8.11-12.11 od wczoraj pierwszy raz mam dziwna jakby brązowa wydzielinę jestem po wyliczeniach 4 dni przed owulacja czy to może być

Plamienie implantacyjne dodam że mam lekkie kłucie w podbrzuszu 🥺

reklama
Witam mam pytanie i problem z narzeczonym staramy się o dziecko wszystko ostatnio było ok tzn miesiączka z kalendarzem w ręku regularnie niestety nam się nie udało
Ostatnio pierwszy raz miałam problem z miesiączką tzn musiała zostać wywołana luteina po braniu jej 3 mi nastąpiło krwawienie 8.11-12.11 od wczoraj pierwszy raz mam dziwna jakby brązowa wydzielinę jestem po wyliczeniach 4 dni przed owulacja czy to może być

Plamienie implantacyjne dodam że mam lekkie kłucie w podbrzuszu 🥺

Jak chcesz mieć plamienie implantacyjne przed owulacją?

Możesz mieć plamienia od luteiny.
I tak jeśli miesiączka występuje później to i owulacja tak samo.

Do góry