reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania

Dla starających się najlepiej jak tsh jest w okolicach 1. Ja biorę letrox 75.
Pytanie czy owulacja w ogóle występuje.
U mnie problemem był brak owulacji. Nasze starania trwały dwa lata. Przez te dwa lata miałam stymulowane cykle, brałam full leków, a owulacja nadal się nie pojawiała. W maju odstawiłam wszystkie leki do stymulacji. Po nowym roku mieliśmy zacząć leczyć się w klinice. W sierpniu zaszłam niespodziewanie w ciążę. Tez miałam wszystkie wyniki dobre, jedynie progesteron niski, bo owulacja się nie pojawiała.
Ja bym się wybrała na monitoring cyklu.
U mnie było podobnie z tym progesteronem...zaczęłam brać duphastpn i pyk ciąża😆

reklama
Mam niedoczynnosc tarczycy i hiperprolaktynemie. Biorę 75 letrox i pół tabletki dostinex. Za dwa tygodnie in vitro. Czy wiecie może do którego tygodnia brac dostinex? Ginekolog mowi ze do dnia gdy usłyszę bicie serduszka czyli okolo 7 tydz a endo że odstawić jsk tylko się dowiem że jestem w ciąży. Pomozcie

Mam niedoczynnosc tarczycy i hiperprolaktynemie. Biorę 75 letrox i pół tabletki dostinex. Za dwa tygodnie in vitro. Czy wiecie może do którego tygodnia brac dostinex? Ginekolog mowi ze do dnia gdy usłyszę bicie serduszka czyli okolo 7 tydz a endo że odstawić jsk tylko się dowiem że jestem w ciąży. Pomozcie
Ja bym słuchała co powiedzą w klinice

Życzę oczywiście wszelkiego powodzenia i oby wszystko się udało! Ale może przede wszystkim poczekaj na ciążę ;-), no i poradź się lekarza :-)

reklama
Mi endokrynolog i ginekolog kazali odstawić dostinex od razu jak będą 2 kreski na teście ciążowym

Do góry