reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Czym się różni otrivelle od pregnuly. Czytam że np. pregnyl pomaga a otrivelle potem nie... Czy pregnyl jest mocniejszy?
To jest praktycznie to samo, rożnią się pochodzeniem substancji czynnej. Pregnyl pozyskują z moczu, a Ovitrelle syntetyczny jest. Ovitrelle mozesz sama zastrzyk zrobic, Pregnyl musi podać pielegniarka. Działanie identyczne, rozne dawkowania.

Dzień dobry, u mnie 23 dc :)
12 dzień od zastrzyku

Temperatura spadła .... kompletnie ten wykres mi w tym cyklu nie pasuje. Świruje max. W czwartek zrobię test chociaż nie liczę na wiele

Witam wszystkie staraczki :)
Dawno nie pisałam w sumie a wiele się działo... Otóż kolejny raz się nie udało. Już miałam nadzieję 2 tygodnie opóźnienia @ i przyszła 16... maskara. wieczorem pierwszego dnia tak jakby coś ze mnie wyleciało... i nie był to skrzep - nie będę opisywać jak to wyglądało ale nie za ciekawie. Od razu na drugi dzień poszłam do lekarza bo się wystraszyłam. Zrobił mi USG dopochwowe w 2 dzień @ wiec pewnie sam się przestraszył ale okazało się ze jest ok a To mogło być poronienie :(
Zrobiłam w piątek w 3 dzień @ Prolaktyne i TSH - wyniki w porządku wszystko w normie. I niby tak nie mam złych wyników a w ciąży nie jestem :/
Dziś jest mój 6 dzień cylku i lekarz kazał mi wziąć CLO przez 5 dni i do tego przepisał mi jeszcze miositogyn w saszetkach. Ktoś kiedyś stosował ??
Pozdrawiam serdecznie i trzymam za Was kciuki !!!!

Wyszłam od gina... Trochę się podłamałam. Byłam w 9dc MIAŁAM JEDEN pęcherzyk 12mm i endo 7. A dzisiaj czyli 13dc pęcherzyk 12.1 a DRUGI 11.3 i endo 7.2. Powiedziała że w tym cyklu raczej już nic nie będzie bo pęcherzyki są takie jakby owulacja miała być za tydzień. A ja jej się pytam czy na pewno bo to dopiero 13dc a moja aplikacja pokazuje że owulacja w piątek w 17dc ma być a tam liczy mi wszystkie dni i myślę że jest raczej ok. Także mam ostatnią szansę na wzrost pęcherzyków....

Wyszłam od gina... Trochę się podłamałam. Byłam w 9dc MIAŁAM JEDEN pęcherzyk 12mm i endo 7. A dzisiaj czyli 13dc pęcherzyk 12.1 a DRUGI 11.3 i endo 7.2. Powiedziała że w tym cyklu raczej już nic nie będzie bo pęcherzyki są takie jakby owulacja miała być za tydzień. A ja jej się pytam czy na pewno bo to dopiero 13dc a moja aplikacja pokazuje że owulacja w piątek w 17dc ma być a tam liczy mi wszystkie dni i myślę że jest raczej ok. Także mam ostatnią szansę na wzrost pęcherzyków....
Czyli prawie nic nie urosły, a powinny 1-2mm dziennie. Dziwne, że pojawił się nagle drugi może to on będzie prawidłowo przyrastał i z niego będzie owu. Będziesz mieć jeszcze jeden monitoring?

reklama
Do góry