reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
To ja mieszkam w Niemczech od 8 :) A mogę wiedzieć dlaczego nie zrobicie iui w Anglii?

Koszt byłby podobny ale nie ufam Angielskim lekarzom. Od początku leczę się w Polsce bo tutaj nawet endokrynolog nie chciał mnie przyjąć pomimo ze tsh było 5,200 a ciąża przy tak wysokim jest prawie niemożliwa lub można urodzić upośledzone dziecko.
Przy okazji odwiedzamy rodzine :)

Koszt byłby podobny ale nie ufam Angielskim lekarzom. Od początku leczę się w Polsce bo tutaj nawet endokrynolog nie chciał mnie przyjąć pomimo ze tsh było 5,200 a ciąża przy tak wysokim jest prawie niemożliwa lub można urodzić upośledzone dziecko.
Przy okazji odwiedzamy rodzine :)
Byłabym Ci bardzo wdzięczna gdybyś podzieliła się informacjami.. jaki koszt na ile będziecie musieli polecieć razem, jakie badania są konieczne, jakie koszta itd ... no dosłownie wszystko! :) Mi w Niemczech za iui powiedzieli ok 2 tys zł..

Kochana ja się dowiadywalam w moim landzie i jeśli z mężem spelniacie warunki to możesz się starać z ubezpieczenia o 50% dofinansowania do in vitro i inseminacje. Ja ostatnio pytałam u siebie w AOK w Hessen bo tam jesteśmy ubezpieczeni z moim m

Byłabym Ci bardzo wdzięczna gdybyś podzieliła się informacjami.. jaki koszt na ile będziecie musieli polecieć razem, jakie badania są konieczne, jakie koszta itd ... no dosłownie wszystko! :) Mi w Niemczech za iui powiedzieli ok 2 tys zł..

Oczywiście, jak wszystkiego się dowiem to napisze. Tanio macie w Niemczech!! W UK minimum £1000

Cześć dziewczyny czy któraś z Was bierze duphaston? Lekarz zapisał mi 2x1 między 16 a 25 dc i nie jestem pewna jak brać. Narazie łykam 2 tabletki rano. Czy któraś z Was miała podobne zalecenia?

Hej dziewczyny tak sie zastanawiam czy wiecie moze od ktorego dc mozna pojsc na bete zeby bylo juz cos wiadomo? Bo ja mam 26dc przy 30 i sie zastanawiam czy jesli mi sie udalo to czy beta by juz to pokazala? Poprostu zrzera mnie ciekawosc i niecierpliwosc.

Z tego co się orientuję to 12- 14 dni od owulacji powinna już wyjść.
Hej dziewczyny tak sie zastanawiam czy wiecie moze od ktorego dc mozna pojsc na bete zeby bylo juz cos wiadomo? Bo ja mam 26dc przy 30 i sie zastanawiam czy jesli mi sie udalo to czy beta by juz to pokazala? Poprostu zrzera mnie ciekawosc i niecierpliwosc.

reklama
Do góry