reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

I to jest wkurzajace to czekanie. Mój mi powiedziel że ok nie ma na co czekać trzeba zacząć działać po czym kazał próbować z CLO 2 cykle bez monitoringu A później zrobimy kolejne 2 z monitoringiem. I kolejne 4 cykle w niepewności. Ja już chyba wolałabym od razu zadziałać z insyminacją I uniknąć ciągłych rozczarowań.
Teraz się martwię bo niby z CLO a owulacji raczej nie było przynajmniej tak mówią testy.
Dokladnie tak. Mi gin mowil ze zrosty powstaja w wyniku przebytych stanow zapalnych i infekcji. A ja mialam ich sporo. I myślę że skoro w Naszym przypadku mamy już dobre wyniki nasienia, owulacja jest a ciazy nadal brak to ze moga byc po prostu niedrozne jajowody. Tak myślę. I ide do gina niedlugo zeby z Nim gadać o tym. Bo On mi kazal jeszcze czekac pare cykli, ale kurde na co? Po droznosci tez pare cykli trzeba czekac, wiec wole zrobic ja teraz, gdzie czuje ze znowu dopada mnie jakas infekcja[emoji19] a nie zrobia mi drożności jak jest cos nie tak, wiec najpierw musze sie podleczyc a to znowu leci kupa czasu na to

reklama
I to jest wkurzajace to czekanie. Mój mi powiedziel że ok nie ma na co czekać trzeba zacząć działać po czym kazał próbować z CLO 2 cykle bez monitoringu A później zrobimy kolejne 2 z monitoringiem. I kolejne 4 cykle w niepewności. Ja już chyba wolałabym od razu zadziałać z insyminacją I uniknąć ciągłych rozczarowań.
Teraz się martwię bo niby z CLO a owulacji raczej nie było przynajmniej tak mówią testy.
Ja tez bralam teraz clo ale nie robilam testow. Chyba nie chciałam sie stresowac.
Ja ostatnio miałam potwierdzona owulacje na usg przy braku pozytywnego testu owulacyjnego. Wiec nie martw sie na zapas.

Dzień dobry dziewczyny, dziś 13dc a owulacji dalej nie ma. Coś jest nie tak, zazwyczaj do 13dc owulacja była. Muszę to skonsultować z lekarzem. Wczoraj dzwoniłam do kliniki w sprawie inseminacji. Mam już datę konsultacji. Muszę lecieć do Polski w ciągu niecałych 2 tygodni.
@xPola jak u Cibie? Dalej bolą jajniki? Monitoring miałam w zeszłym cyklu i owulacja była w 11dc
@agness będziesz powtarzać betę?

Ja u reszty dziewczyn? Kiedy testujecie?
Wczoraj bolały na prawdę mocno.. ciężko było mi się ruszać, a dziś już zdecydowanie mniej.. delikatnie je czuje i to tyle.. pojechałam na pogotowie, bo bałam się, że robi mi się torbiel i lekarz po usg stwierdził, że owulacja była i wszystko jest ok.

Dziewczyny co myślicie o Flegaminie na rozrzedzenie śluzu ? Oczywiście tylko kilka dni przed owu.

reklama
Do góry