reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Mam 20 dc a cos lewy jajnik zaczyna mnie cmic coz to moze byc? owulka byla na @ za wczesnie hm zastanawiajace[emoji52]

Mam 20 dc a cos lewy jajnik zaczyna mnie cmic coz to moze byc? owulka byla na @ za wczesnie hm zastanawiajace[emoji52]
Ja właśnie około tygodnia po owulacji zaczęłam się czuć jak na okres. Do tej pory czuję raz prawy a raz lewy jajnik. Betę zrobiłam 4 dni przed spodziewaną miesiączką. Poczekaj parę dni i testuj. Życzę, aby się udało. :)

Ale u mnie to tak srednio poczucie jak na okres ale tak jak mowisz poczekam kilka dni i zatestuje moze sie udalo[emoji6] ale niedziekuje[emoji106]
Ja właśnie około tygodnia po owulacji zaczęłam się czuć jak na okres. Do tej pory czuję raz prawy a raz lewy jajnik. Betę zrobiłam 4 dni przed spodziewaną miesiączką. Poczekaj parę dni i testuj. Życzę, aby się udało. :)

Dzień dobry dziewczyny, dziś 13dc a owulacji dalej nie ma. Coś jest nie tak, zazwyczaj do 13dc owulacja była. Muszę to skonsultować z lekarzem. Wczoraj dzwoniłam do kliniki w sprawie inseminacji. Mam już datę konsultacji. Muszę lecieć do Polski w ciągu niecałych 2 tygodni.
@xPola jak u Cibie? Dalej bolą jajniki? Monitoring miałam w zeszłym cyklu i owulacja była w 11dc
@agness będziesz powtarzać betę?

Ja u reszty dziewczyn? Kiedy testujecie?

reklama
Myślicie że mogłam mieć jakieś wadliwe testy owu? Bo czułam ból I ściągnięcie w jajnikach a test ciągle negatywny. Jeszcze dziś I jutro będziemy się przytulać A później wielkie czekanie.

Do góry