reklama
Lena3386
Fanka BB :)
Gratulacje :-)
Dostałam duphaston na podtrzymanie i witaminy. Mam przyjść pod koniec przyszłego tygodnia jak już coś będzie widać, aby potwierdzić ciąże.
MamaZblizną
A miałaś monitoring?A u mnie 12dc, owulacji dalej nie ma. Czekam cierpliwie ale martwię się czy wogole będzie :-/ jakoś mam przeczucie ze w tym cyklu nici ale zobaczymy
kolor nadzieji
Mam 20 dc a cos lewy jajnik zaczyna mnie cmic coz to moze byc? owulka byla na @ za wczesnie hm zastanawiajace[emoji52]
Agnness
Ja właśnie około tygodnia po owulacji zaczęłam się czuć jak na okres. Do tej pory czuję raz prawy a raz lewy jajnik. Betę zrobiłam 4 dni przed spodziewaną miesiączką. Poczekaj parę dni i testuj. Życzę, aby się udało.Mam 20 dc a cos lewy jajnik zaczyna mnie cmic coz to moze byc? owulka byla na @ za wczesnie hm zastanawiajace[emoji52]
kolor nadzieji
Ale u mnie to tak srednio poczucie jak na okres ale tak jak mowisz poczekam kilka dni i zatestuje moze sie udalo[emoji6] ale niedziekuje[emoji106]
Ja właśnie około tygodnia po owulacji zaczęłam się czuć jak na okres. Do tej pory czuję raz prawy a raz lewy jajnik. Betę zrobiłam 4 dni przed spodziewaną miesiączką. Poczekaj parę dni i testuj. Życzę, aby się udało.
Joanulka
Dzień dobry dziewczyny, dziś 13dc a owulacji dalej nie ma. Coś jest nie tak, zazwyczaj do 13dc owulacja była. Muszę to skonsultować z lekarzem. Wczoraj dzwoniłam do kliniki w sprawie inseminacji. Mam już datę konsultacji. Muszę lecieć do Polski w ciągu niecałych 2 tygodni.
@xPola jak u Cibie? Dalej bolą jajniki? Monitoring miałam w zeszłym cyklu i owulacja była w 11dc
@agness będziesz powtarzać betę?
Ja u reszty dziewczyn? Kiedy testujecie?
@xPola jak u Cibie? Dalej bolą jajniki? Monitoring miałam w zeszłym cyklu i owulacja była w 11dc
@agness będziesz powtarzać betę?
Ja u reszty dziewczyn? Kiedy testujecie?
reklama